SİSTEMİM NE KADAR EDER??

ÇağrıMV

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
213
Merhaba arkadaşlar sistemim ne kadar eder?
Ryzen 7 9800x3D -

XPG Lancer 64(2x32) GB DDR5 6000MHZ

MSI X870E Edge ti wifi anakart

NZXT H9 Flow bilgisayar kasası

NZXT F360 3’lü fan argb

NZXT 1000W C1000 White 80+ Gold Tam Modüler PCIe 5.0 ATX 3.1 Güç Kaynağı

NZXT KRAKEN ELİTE 360 v2 işlemci sıvı soğutucu

XPG Mars Blade 2 TB 1400/1300 GEN 5

SAPPHIRE 9070XT NITRO+ -

Thermalright AM5 CPU Güçlendirme Kiti

Merhaba arkadaşlar sistemim ne kadar eder?
Ryzen 7 9800x3D -

XPG Lancer 64(2x32) GB DDR5 6000MHZ

MSI X870E Edge ti wifi anakart

NZXT H9 Flow bilgisayar kasası

NZXT F360 3’lü fan argb

NZXT 1000W C1000 White 80+ Gold Tam Modüler PCIe 5.0 ATX 3.1 Güç Kaynağı

NZXT KRAKEN ELİTE 360 v2 işlemci sıvı soğutucu

XPG Mars Blade 2 TB 1400/1300 GEN 5

SAPPHIRE 9070XT NITRO+ -

Thermalright AM5 CPU Güçlendirme Kiti
140 civarı eder diye düşünüyorum.

Ama birleşik satman imkansıza yakın çok iyi fiyat yazmazsan çünkü kimse Gen 5 SSD ye 20k vermek istemez. Parça parça satarsan daha hızlı satarsın.

Paraya ne kadar ihtiyacın var bilmiyorum ama downgrade yapsan daha iyi olabilir. İşlemci Ekran kartı PSU kalsın mesela. Rami 32 ye düşür. SSD yi gen 4 - 1TB yap tarzında.

Ben son 130 a bırakıp gitmeyi düşünüyodum yeni sistem toplamıştım ama adam akıllı açıp oyun bile oynamadım daha aldıktan sonra hevesi kaçıyor insanın, downgrade yapmak istemiyorum hocam ya direk kasayı satmak istiyorum , laptopum var o yetiyor

Ben son 130 a bırakıp gitmeyi düşünüyodum yeni sistem toplamıştım ama adam akıllı açıp oyun bile oynamadım daha aldıktan sonra hevesi kaçıyor insanın, downgrade yapmak istemiyorum hocam ya direk kasayı satmak istiyorum , laptopum var o yetiyor
Ram ve işlemciye talibim fiyatta anlaşabilirsek

Hocam bendede laptop var ama çok fan sesi var ya kafam kaldırmıyor artık. Masaüstü çok güzelde F/P toplasanız biraz daha bence daha iyi olabilirdi.

Ben beyaz olsun diye topladım çünkü klavye mouse fln fln hepsi beyaz benim ondan kanka birde kendim uğraşıp topladığım için bi hevesle topladık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ram ve işlemciye talibim fiyatta anlaşabilirsek
Ne diyorsun hocam fiyata?

Geri