Hocam ne yaptınRAM en az 128 GB veya üstü. Ekran kartı RTX 5090 veya yakında daha iyisi çıkarsa o olsun.
Monitör 4K veya gelecekte de beklentileri karşılasın istersen daha üstü.
O zaman alsın bir 20K'lık laptop. Yeterli gelir.Hocam ne yaptınAdam amatör olarak takılacak senin verdiğin değerler profesyonel adam için.
hocam daha cok butce dagılımı icin sordum yani normale gore ne daha önemliO zaman alsın bir 20K'lık laptop. Yeterli gelir.
Sıradan bir bilgisayarda çalışamayan oyun kime yarar. Herkes kötü der. Kasıyor der. Çalışmıyor der. Al beğendiğini. Verdiğin paranın karşılığını etsin yeter.hocam daha cok butce dagılımı icin sordum yani normale gore ne daha önemli
Gta 6 nın yapıldığı pc ler bile bu kadar yüksek değildiroyun yapmak istiyorum yeni sistem alcam neye daha cok butce ayırmalıyım mesela ram 64gb fln mı olmalı
RAM en az 128 GB veya üstü. Ekran kartı RTX 5090 veya yakında daha iyisi çıkarsa o olsun.
Monitör 4K veya gelecekte de beklentileri karşılasın istersen daha üstü.
Hedefin ne ? büyük çaplı mı küçük çaplı mı ? alırsın bir laptop onunla bile yaparsın oyununu önemli olan hedefinin ne olduğu.oyun yapmak istiyorum yeni sistem alcam neye daha cok butce ayırmalıyım mesela ram 64gb fln mı olmalı
yani 3d bir oyun blender icin fln sistemin iyi olması gerekiyor diyorlar bende neye daha cok onem vermeliyim dedim alacagım sistem 5070 civarı birsey olacakGta 6 nın yapıldığı pc ler bile bu kadar yüksek değildirortalama bir indie oyun için giriş seviye bir sistem bile yeter.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hedefin ne ? büyük çaplı mı küçük çaplı mı ? alırsın bir laptop onunla bile yaparsın oyununu önemli olan hedefinin ne olduğu.
işlemci de iyi olmalı , gpu da önemli , ram de önemliyani 3d bir oyun blender icin fln sistemin iyi olması gerekiyor diyorlar bende neye daha cok onem vermeliyim dedim alacagım sistem 5070 civarı birsey olacak
60k civarıişlemci de iyi olmalı , gpu da önemli , ram de önemlibütçen önemli.