Asus ROG Strix G16RV052 i5 13450HX 16GB 512GB SSD RTX5050 49999tl🔥🔥

Olay sadece asus olması değil. Gereksiz eleştiri yapılıyor. 165hz 3ms ekranlı full bölge rgb klavyeli şerit ledli 5050li en ucuz laptop da bu laptop. Fiyatı ve ya asusu eleştiren arkadaşlar. 165hz 3ms ekranlı full rgb klavyeli 5050li başka bir model varsa 50bin liradan ucuza atsınlar millet alsın.?
Klavye per-key RBG, batarya 90wh, kendi adıma işlemci ve 5050 de CS için yeterli olur uzun süre, fiyatına göre sunduğu kalite güzel.

Rog un üst düzey bir malzeme kalitesi yok. Benimkinde f tuşu ortadan ikiye kırıldı durup dururken r de çatlak şuan çok sert kullandığım falanda yoktu. Bazılarında klavye tuşlarının kaplaması da soyulabiliyor.

Rog un üst düzey bir malzeme kalitesi yok. Benimkinde f tuşu ortadan ikiye kırıldı durup dururken r de çatlak şuan çok sert kullandığım falanda yoktu. Bazılarında klavye tuşlarının kaplaması da soyulabiliyor.
Kaplama kronik ama tuşu kırmayı nasıl becerdiniz bilmiyorum helal olsun valla😅

Cİhaz geldi, kurulumunu yaptım, CS2 denedim işlemcinin 2 çekirdeği turbo modda 97 dereceleri anlık görüyor, diğer çekirdekler serin çalışıyor. Fan sesi turboda bile rahatsız edici değil. Genel kalitesini beğendim. Type C ile şarj oluyor, 65W adaptör bile şarj ediyor.
Ancak sağ hoparlör patlak muhtemelen orta sesten sonra çatlama yapıyor. Driverler ile düzelmedi, kutuyu açıp servis yoluna düşelim bakalım. Ses sorunsuz olsaydı ses yüksekliği ve tokluğu da çok iyi.

kampanya tekrar aktif olmuş 5000 TL indirim az önce aldım Akbank ile faizsiz 9 taksit sunuyor ve juzdan uygulamasında Teknosa kampanyasına katılın 1000 TL chip para hediye veriyor 49.000 TL'ye geliyor dostlar.

erazer deputy 15 p1 mi yoksa bu mu bilemedim biri 5060 biri 5050 rog olmasi kafayı çeliyor

hocam cogunluguna baktimda herhangi sıkıntili bisey goremedim. gozumden mi kacti acaba link atar misiniz?
sepette 5000 tl olayı kalkınca saldım bugün tesadüfen sepete ekledim tekrardan kampanya geri gelmiş. Akbank kredi kartı varsa faizsiz 9 taksit ve 1000 tl chip para kampanyası daha ucuza gelir.

Alınır mı ya şuan ya macbook air m4 ya da bunu alıcam çok kararsız kaldım. Oyun çok oynamam ama arada oynayasım da tutuyor tüm cihazlarımda apple çok krarsız kaldım ya.

Geri