Açık Lise Şınavları Açıklandı Mı?

trenboloneren

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,160
Bildiğim kadarıyla 22 Nisan'da açıklanıyor. Ama sınava girdiğim gün 145 kredim vardı, 25 kredim eksikti. Şu an sistemde 178 kredi gözüküyor. Aynı şekilde zorunlu dersler de 0 gözüküyor.
98978.webp

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Bildiğim kadarıyla 22 Nisan'da açıklanıyor. Ama sınava girdiğim gün 145 kredim vardı, 25 kredim eksikti. Şu an sistemde 178 kredi gözüküyor. Aynı şekilde zorunlu dersler de 0 gözüküyor.
Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun mezun olmuşsun diploman yoğunluğa göre 3 haftayıda bulabilir 1 ayıda gidip sormana gerek yok ama sormak istersen tabi git sor ama genelde 3 hafta yada 1 ay içinde ellerinde oluyor sende gidip alıyorsun

hayırlı olsun mezun olmuşsun diploman yoğunluğa göre 3 haftayıda bulabilir 1 ayıda gidip sormana gerek yok ama sormak istersen tabi git sor ama genelde 3 hafta yada 1 ay içinde ellerinde oluyor sende gidip alıyorsun
Yani doğru mudur suanki çünkü açıklanma tarihi 22 Nisan mebim destek hattını da aradım az kaldığı için öyle gözüküyordur sistemsel hata vardır 22 sini bekleyin dedi

Sonuçlar tam anlamıyla açıklandı geçilen dersleri de görebiliyorum şu an sistemde

Geri