ikinci el daha mantıklı hem de bunun orijinal kordonu yok diyorselamlar 6.6k civarına getmobil firmasından yenilenmiş apple watch 7 buldum yakın fiyatlara 8 versiyonuda var sizce alınabilir mi tecrübesi olan arkadaşlar varsa paylaşırsa çok sevinirim
2. alacağın bir saatin orj olsun olmasın zaten takmayın aldığınız adam onu sürekli takıyor teri vs ben takmazdım 2. el alacak olsam gider kordon alırımikinci el daha mantıklı hem de bunun orijinal kordonu yok diyor
buharlı temizleme ile sıfır gibi oluyor ikinci el alınacaksa en azından orijinal kordon olur. ne olduğu belirsiz belki kanserojen maddeli sıfır kordondansa orijinali tercih ederim2. alacağın bir saatin orj olsun olmasın zaten takmayın aldığınız adam onu sürekli takıyor teri vs ben takmazdım 2. el alacak olsam gider kordon alırım
hocam batarya garanti durumunu belirtirsen ay başı alabilirim nerede oturuyorun birdew hocam duruma göre elden de alabilirimabicim ben apple watch 8 imi 5 k ya satamıyorum orjınal medıadan alınma gercekten sız buralardan mı alıyorsunuz![]()
2023 mayısta almıstım 2025 te s25 ultra alınca boşa düstü çizik ezik kırık yok bataryası %85 civarıdır tahmınen belkı daha yuksektır. mersın merkezdeyım param guvende ıle de alabılırsın.hocam batarya garanti durumunu belirtirsen ay başı alabilirim nerede oturuyorun birdew hocam duruma göre elden de alabilirim
ilan no varmidir bakayimay basinda alayim kismetse2023 mayısta almıstım 2025 te s25 ultra alınca boşa düstü çizik ezik kırık yok bataryası %85 civarıdır tahmınen belkı daha yuksektır. mersın merkezdeyım param guvende ıle de alabılırsın.
ilana koymadım dm den iletişim yazarsanız akşam eve gidince özelden atayım sıze hocamilan no varmidir bakayimay basinda alayim kismetse