Kısa aksiyonu bol hikayeli oyun önerisi

bugraax

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
79
Resident evil 4 remake bitirdim ilk defa bi oyun beni bu kadar sardı gerçekten, eskiden asla korku öğesi barındıran oyun oynamam derdim birde. Bana adam akıllı kısa aksiyonu bol hikayesi iyi olan oyun önerisi yaparsanız sevinirim. Oynamaya çalışıp oynayamadığım oyunlar, mafia 1, re2 remake, tomb raider, rdr2, gta5, metro 2033 redux, dying light 1, beyond two souls aklıma gelmeyen oyunlar da var. bitirdiklerim tlou1-2, uncharted 4, gow 2018 ve ragnarok, ghost of tsushima, RE4 remake.

Heavy rain outlast detroit becoma human önerebilirim bunların dışında sakin ama yinede aksiyonu az olan lis 2 ve road 96 önerebilirim 2side cok sevdigim oyundur

dead space remake çok sarıyor beni hocam sizede tavsiye ederim ben sizden emin olun daha korkak bi oyuncuyum ama insan merak edip oynamak istiyor kesinlikle tavsiyemi dinlerseniz memnun olursunuz remake i tavsiye ederim

dead space remake çok sarıyor beni hocam sizede tavsiye ederim ben sizden emin olun daha korkak bi oyuncuyum ama insan merak edip oynamak istiyor kesinlikle tavsiyemi dinlerseniz memnun olursunuz remake i tavsiye ederim
Enis kirazoğlu çok korkunç diyodu o oyuna ya. konusu ne peki kısaca hocam?

Enis kirazoğlu çok korkunç diyodu o oyuna ya. konusu ne peki kısaca hocam?
ustam bende o öyle deyince oynamak istemedim ama ilk oyun gerçekten korkunç grafikler ses efekleri eski olunca insan baya tırsıyor ama remakesi gerçekten güzel yada ben bidaha oynayınca mı korkmadım çok anlayamadım tam ama gerçekten oynamanızı öneririm oynayacaklar kaba sakaldan 25 tl ye alabilir cracki sıkıntılı ve oyunu sdd ye kurun

ustam bende o öyle deyince oynamak istemedim ama ilk oyun gerçekten korkunç grafikler ses efekleri eski olunca insan baya tırsıyor ama remakesi gerçekten güzel yada ben bidaha oynayınca mı korkmadım çok anlayamadım tam ama gerçekten oynamanızı öneririm oynayacaklar kaba sakaldan 25 tl ye alabilir cracki sıkıntılı ve oyunu sdd ye kurun
başka oyun öneriniz varmı? oynanış sırası ne oyunun acaba?

başka oyun öneriniz varmı? oynanış sırası ne oyunun acaba?
ustam ben dead spacenin son zamanlarda fanı oldum diyebilirim ilk önce dead space remake ondan sonra dead space mobile oynayın telefondan dosyayı bulmakta zorlanbilirsiniz çok isteyen bana ulaşsın ondan sonra 2 ve 3 ü oynayın mobileyi oynarsanız hikaye tam bağlanıyor 2 den önceki olayları anlatıyor

ustam ben dead spacenin son zamanlarda fanı oldum diyebilirim ilk önce dead space remake ondan sonra dead space mobile oynayın telefondan dosyayı bulmakta zorlanbilirsiniz çok isteyen bana ulaşsın ondan sonra 2 ve 3 ü oynayın mobileyi oynarsanız hikaye tam bağlanıyor 2 den önceki olayları anlatıyor
şimdi 2023 remake i indiriyorum, ondan sonra 2 ondan sonra da 3 oynarım galiba telefonum pek iyi değil iyi olsa bile oynayamam diye düşünüyorum.

şimdi 2023 remake i indiriyorum, ondan sonra 2 ondan sonra da 3 oynarım galiba telefonum pek iyi değil iyi olsa bile oynayamam diye düşünüyorum.
aynen ustam mobile 2011 oyunu zaten s3 miniden bile oynarsınız grafil kaliteside çok iyi yılına göre ben beğendim baya oyunu sıralamanız doğru

Geri