6+2 yapıcaksın zaten sadece 6 takıp bırakmayeni ekran kartı aldım gtx1650'den rtx 5060ti a geçtim 600w bronze psum var ama yeni ekran kartındaki gereken kablo pin sayısı 8 benim şuanki mevcut 6 illa 8 pin takmam mı lazım yoksa 6 pinin yanına 2 pin daha taksam olurmu?
6+2 taksan da olur büyük ihtimalle. ben öyle kullanıyorum enazındanyeni ekran kartı aldım gtx1650'den rtx 5060ti a geçtim 600w bronze psum var ama yeni ekran kartındaki gereken kablo pin sayısı 8 benim şuanki mevcut 6 illa 8 pin takmam mı lazım yoksa 6 pinin yanına 2 pin daha taksam olurmu?
Evet var ddu ile sil sonra yükle sorun yaşarsan format atnvidia dan nvidiaya geçerken ddu ya gerek varmı peki
Sadece bir bileşene bakarak tahminde bulunmak pek doğru olmaz. Yüksek TDP'ye sahip bir işlemciyle ihtiyacın olan Watt değeri epey değişebilir mesela. Google'a psu hesaplayıcı yazınca birçok araç çıkıyor zaten, güvenlik payları olduğundan birebir aynı değerleri göstermiyorlar ama. Ben genelde PC Builds'i kullanıyorum ama google'a yazınca türkçe bir sayfa daha buldum600w geçici olarak besler mi 5060ti yı peki