🔥İndirim PXN Direksiyon Setleri ve Akseuarları Gaming.gen.tr Stoklarında!

Hocam öyle bir kaç ay takılıp satmak için pahalı şeyler bunlar. Alacağınız ucuz model de oyuncak hissi verecek bir kaç ay bile katlanamayacaksınız. İlla alıp denemek istiyorsanız da Logitech DFGT ya da G29 bulabilirseniz onları alın sonra direksiyon setlerinden soğuyun :D
Bende bekliyordum gelmeyince 2 3 hafta önce thrustmaster th8s almıştım. Bunda alıyım dedim zam getirdiler düşerse belki alırım hocam şuan sadece gaming sitesinde var galiba

direksiyon standına ihtiyacım var yaklaşık 3 ay sonra bu pxn a11 alınır mı? ffb den dolayı sallanma gibi bir sıkıntısı olur mu? fiyatı tekrar düşer mi 3200 gibi bir fiyata?

direksiyon standına ihtiyacım var yaklaşık 3 ay sonra bu pxn a11 alınır mı? ffb den dolayı sallanma gibi bir sıkıntısı olur mu? fiyatı tekrar düşer mi 3200 gibi bir fiyata?
Sorduğunuz sorunun kesin bir cevabı yok. Düşmez deriz düşer. İhtiyacınız varsa şuanki fiyatı da piyasadaki diğer ürünlere göre uygun. Diğer ithalatçı EUAS bu modeli 7k'ya satıyordu. Moza R9-R12 gibi güçlü modelleri desteklediği için her türlü sağlam olduğunu düşünüyorum. Zaten Hepsiburada da satılırken kullanıcı yorumlarında da sağlam olduğunu belirtmişlerdi.

Sizin mesajlarınızı okuyarak iki ay önce V10 Pro almıştım. Pazarama üzerinden 9 taksitle 16000 civarına. Daha fırsat bulup kutusundan çıkarmak nasip olmadı :). Şimdi de VD4 aklımı kurcalıyor. Keşke bekleyip onu mu alsaydım? Çok olağanüstü fark var mı? Bilmiyorum, VD4 ü bekleyip almamanın pişmanlığı var gibi. Teselli mesajınızı bekliyorum :)

@Advocate

İyi forumlar hocalarım simracinge giriş yapmaya karar verdim.

Şu ana kadar sipariş geçtiklerim bunlar el frenini yeni gördüm ne tarz oyunlarda kullanılıyor o konuda bile tam bilgim yok ama fiyatı sanırım uygun. Bir kere alıyorken her şeyi tam olsun istiyorum sizce gerekli mi ve bir de aldığım standda SF U 7 vitesle beraber kullanabilir miyim yani sığarlar mı? Şimdiden teşekkürler.

@Advocate hocam yine birilerine direksiyon seti aldırıyor 😂😂

Şu ana kadar sipariş geçtiklerim bunlar el frenini yeni gördüm ne tarz oyunlarda kullanılıyor o konuda bile tam bilgim yok ama fiyatı sanırım uygun. Bir kere alıyorken her şeyi tam olsun istiyorum sizce gerekli mi ve bir de aldığım standda SF U 7 vitesle beraber kullanabilir miyim yani sığarlar mı? Şimdiden teşekkürler.
Simracing için debriyaj ve vitese ihtiyacınız yok. VD6'ya yükseltme yapabilirdiniz o parçaları almak yerine eğer ETS, Assetto Corsa gibi oyunları oynamayacaksanız. El frenine bence gerek yok. Vitesle beraber sığacağını da sanmıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizin mesajlarınızı okuyarak iki ay önce V10 Pro almıştım. Pazarama üzerinden 9 taksitle 16000 civarına. Daha fırsat bulup kutusundan çıkarmak nasip olmadı :). Şimdi de VD4 aklımı kurcalıyor. Keşke bekleyip onu mu alsaydım? Çok olağanüstü fark var mı? Bilmiyorum, VD4 ü bekleyip almamanın pişmanlığı var gibi. Teselli mesajınızı bekliyorum :)

@Advocate
Fiyatların ne olacağını öngöremezdiniz ama iki ay ürünü bekletmek yerine, bütçeyi sonradan arttırıp VD4 alabilirdiniz. Simracing yapacaksanız eğer V10 Pro aldığınıza pişman olabilirsiniz. Pedalları kalitesiz.

Çoğunlukla F1 , Forza , Asetto Corsa oynamayı düşünüyorum. ETS'ye de Türkiye DLC'si geliyormuş arada takılırım diye aldım debriyaj ve vitesi. El freni de Dirt Rally tarzı oyunlarda falan kullanılıyor heralde denemek isterim ama ne kadar iyi bir deneyim olur gerek var mıdır bilemedim.

El freni en çok rallide kullanılıyor hocam ve çok gerekli. Ralli ile işiniz yoksa gereksiz. Direksiyon üzerindeki herhangi bir tuş da aynı işi yapıyor.

Simracing için debriyaj ve vitese ihtiyacınız yok. VD6'ya yükseltme yapabilirdiniz o parçaları almak yerine eğer ETS, Assetto Corsa gibi oyunları oynamayacaksanız. El frenine bence gerek yok. Vitesle beraber sığacağını da sanmıyorum.

Fiyatların ne olacağını öngöremezdiniz ama iki ay ürünü bekletmek yerine, bütçeyi sonradan arttırıp VD4 alabilirdiniz. Simracing yapacaksanız eğer V10 Pro aldığınıza pişman olabilirsiniz. Pedalları kalitesiz.
VD6 için şöyle bir bilgi vereyim. VD6'da rotation speed yani direksiyonun kendini toplama hızını bilerek kısıtlamışlar. VD6 175 rpm ile topluyor VD4 225 rpm. Yani drift için alacak olanlar VD4 almalı. VD6'yı özellikle simracing için bu şekilde optimize etmişler. Fabrikasyon olarak böyleymiş. Yazılımla %200 rotation speed de ekleseler değişen bir şey olmuyormuş.

@Advocate hocam yine birilerine direksiyon seti aldırıyor 😂😂
Senin eksik yok mu hocam sana da Stand vites filan aldıralım :D

@Advocate
Hocam yattığı yerde en az 4k zarar ettirdi sizi :D tabii ki VD4 çok daha iyi ama üzerine nerdeyse 10k eklemeniz gerekecek o durumda pek mantıklı tarafı kalmıyor.

Son düzenleme:
PXN direksiyon setleri ve aksesuarlarının tamamı an itibariyle Gaming.gen.tr stoklarında. Özellikle debriyaj ve stand bekleyen arkadaşlar kaçırmasınlar. Çok uygun fiyatla giriş yaptı.

Button box arayanlar için çok iyi bir seçenek.

Arkadaşlar elinizi çabuk tutun. Stokta azalma oldukça fiyatlar artıyor çünkü. Ben standı 3200'e aldım şuan 3.500 olmuş. Erken kalkan yol alır geçe kalırsanız ah vah edersiniz
Oha stand 4000 olmuş

Niye böyle yaptılarki bunlar çabuk gidiyor diye mi arttırdılar acaba
Stokta azalma oldukça artıyor fiyatı. Bugün yarın güncelleme yaparlar. Ama daha da artabilir. 4k'ya markasız stand bile yok

Geri