Ben alabildim bundan cok şükür .XPG 64GB (2x32GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 64GB (2x32GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V RGB Dual Kit PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Öyle olmuyor olabilir. Hiç hem Expo hem de xmp ram denemedim.Bende mevcutta XMP CL32 6400 MHz TridentZ RGB var Expo yok XPG Lancer siyah veya beyaz CL32 6400 mhz 2x16 alsam sorunsuz çalışır mı 2 farklı ram? 2 side dual channel olacak ramlerin? Birinde XMP var sadece diğerinde XPG de XMP ve expo var sanırım @Perfectshot06
Gelir gelir merak etme :d.Alıntıyı görüntüle
Gelirmi yılda bir yakaladık.
Neyse hocam kaçtı ama no sıkıntı 7789 a 2x16 öncekinden aldımÖyle olmuyor olabilir. Hiç hem Expo hem de xmp ram denemedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gelir gelir merak etme :d.
Ah şu ekran kartlarında elleri kayda 5070ti yada 5080 5090 cokcemÖyle olmuyor olabilir. Hiç hem Expo hem de xmp ram denemedim.
Sorarken alabildin mi ikisinden birini2x16GBi 7789 dan aldım fırsat yok sayılır öncekini kaçıran değerlendirebilir tabii ki
Acaba 2x24 alsam mı ya 48 GB olsun miss gibi yoksa 64 mü beklesem
Hocam sizce 2x16 dan 2x24 e geçilir MI 2x32 nin stok yok malum?
Valla yok kaçtı sorarken ama beklediğim aslında tam değil. İşlemci yada ekran kartı özellikle 5070ti 5080 ve işlemci olarak 9800x3d 9850x3d ve 9950x3d ram olsada olur olmasada olur tereddüte kaldım bendeki ramde xmp var sadece xpglerde Expo da var o yüzden almakta tereddüt ettim boşa almayayım dedim gerçi eldekini de satarım sıkıntı değildeSorarken alabildin mi ikisinden birini
2x24 ü çektim ben şansımı denerken Hepsiburada da stok geldi birden
48GB lığın çipleri daha kaliteli frekans daha yüksek ömürlük diyebilirim herhalde
Bende düşünürken 64 ü kaçırdımValla yok kaçtı sorarkan
Sistem düzüyorum para çıkmıyor oturdum Kara kara düşünüyorum iyi denk geldi tabi gelirse.Öyle olmuyor olabilir. Hiç hem Expo hem de xmp ram denemedim.
Yine 64 kaçtı sıkıntı değil gerçi de elleri bi işlemci ve ekran kartında kaymıyor yav ah bi kaysa elleri kuzenim yazmış kanks hesabıBende düşünürken 64 ü kaçırdım
Sayfa önümdeydi birden gitti stoklar