Perk
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,044
Bu sefer vatana bot atmışlar ilkinde alanlar daha rahat almıştırBu seferde alamayıp alsatçılara laf edenler bir kurşun döktürsünler ya da tarihi hamam
Bu sefer vatana bot atmışlar ilkinde alanlar daha rahat almıştırBu seferde alamayıp alsatçılara laf edenler bir kurşun döktürsünler ya da tarihi hamam
Ben ihtiyacım olduğu için almıştım öyle birini gönderip diğerini iptal ederlerse THH'ye veririm artık yapacak bir şey yok, vermek de istemiyorum hiç bu adamları umarım mecbur kalmam...Altın kural müşteri hizmetleri aranmaz.
Adapazarindan Sivas'a geliyoruzSivas mağazasına gelen varsa Burdan geldiğini söylesin tanışalımRamlerin çoğu duruyor. Burda olmayanı da başka şubeden çekiyorlar. Almak isteyen varsa buradayım. OEM de oturuyoruz.
Hocam iletişim numarası var mıSivas mağazasına gelen varsa Burdan geldiğini söylesin tanışalımRamlerin çoğu duruyor. Burda olmayanı da başka şubeden çekiyorlar. Almak isteyen varsa buradayım. OEM de oturuyoruz.
Ddr5 alamadım ben felaket hızlı bitti bu akşam fiyat anomalisi kölesi yazdırıcam tokenlar yenilendiBu sefer vatana bot atmışlar ilkinde alanlar daha rahat almıştır
Satış sözleşmesinde Vatan Bilgisayar siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar ibaresini satın alarak onaylıyorsunuz. Hiçbir şey olmaz.Ben ihtiyacım olduğu için almıştım öyle birini gönderip diğerini iptal ederlerse THH'ye veririm artık yapacak bir şey yok, vermek de istemiyorum hiç bu adamları umarım mecbur kalmam...
Hocam stok var yazan mağaza satış yapar mı? Telefon açmıyorlar boşa da gitmek istemiyorumSatış sözleşmesinde Vatan Bilgisayar siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar ibaresini satın alarak onaylıyorsunuz. Hiçbir şey olmaz.
çalışan mısınSivas mağazasına gelen varsa Burdan geldiğini söylesin tanışalımRamlerin çoğu duruyor. Burda olmayanı da başka şubeden çekiyorlar. Almak isteyen varsa buradayım. OEM de oturuyoruz.
Tüketici haklarına aykırıysa satın aldığımda amuda kalkacağını beyan et istiyorsan farketmez.Satış sözleşmesinde Vatan Bilgisayar siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar ibaresini satın alarak onaylıyorsunuz. Hiçbir şey olmaz.
aynısı bir önceki indirimde oldu destek bölümünden ve çağrı hattını arayarak iptal olanın yerine farklı bir model göndermelerini istedim o sipariş iptal edildi teke düştü ama telefondan farklı bir model için sipariş verdirdiler 1 adet aynı şekilde işlerse talep oluşturursunuzArkadaşlar, müşteri hizmetlerini aradım. 2 adet XPG 8GB (1x8GB) Spectrix D35G RGB DDR4 3200MHz CL16 RAM almıştım. Stok sayısından fazla sipariş olduğu için bir tanesi iptal edilebilirmiş. Çok saçma değil mi ya? İnşallah iptal olmaz da ne bileyim, biraz keyfim kaçtı.