🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Arkadaşlar bu kadar iade ürüne bakıp kontrol edecek sayıda ne personelleri var ne de bu ürünleri iade alırken kontrol edecek bilgiye sahip personeli var . Amazon Depo diye bir şey var ise sebebi de bu zaten. Aynı sistem Amazon Depo içinde geçerli ürün kontrolü ise ürün var mı yok mu seviyesinde.
Dolayısıyla size gelen ürün ilk alan kişinin iade şekline bağlı hiç açılmamış kutu da olabiliyor 15 gün boyunca canı çıkmış üründe olabiliyor.

Eveeet, tv siparişim az önce geldi. Tahmin ettiğim gibi sıfır kapalı kutu. Ufak kutu hasarlı ama kayda değer bir şey değil çok şükür. 12 senelik 1080p tv isteyen varsa hemen postalarım. (şaka ceza yazmayın:)

Eveeet, tv siparişim az önce geldi. Tahmin ettiğim gibi sıfır kapalı kutu. Ufak kutu hasarlı ama kayda değer bir şey değil çok şükür. 12 senelik 1080p tv isteyen varsa hemen postalarım. (şaka ceza yazmayın:)

Açık kutu olsa servis kurmaz zaten

1776708010012.webp

ne ara aldınız be

Nt abi, next gelsin. Bu arada Vatan'ın ram konusu iyi hoş ama ben sonuna kadar bu konudan razıyım. Biz bu konuyu bir günde sevmedik...
Forumun en samimi konularından biri oldu konuyu açtığım için ben de mutlu oldum ürünleri gelenler bilgi verdi anlattı
garanti konusunda yardımcı olanlar oldu düzgünce alan aldı satan sattı kullanana da hayırlı olsun, herkes birbirine destek oldu
tahminimce yıl sonuna kadar incehesap konusunu da geçer, amazonun ürünü bitmez gibi

Forumun en samimi konularından biri oldu konuyu açtığım için ben de mutlu oldum ürünleri gelenler bilgi verdi anlattı
garanti konusunda yardımcı olanlar oldu düzgünce alan aldı satan sattı kullanana da hayırlı olsun, herkes birbirine destek oldu
tahminimce yıl sonuna kadar incehesap konusunu da geçer, amazonun ürünü bitmez gibi
Bu konu sayesinde 6700 XT'den, 5090'a upgrade geçirdim. Sevmeyelim de taşa mı dönelim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,298
Üyeler
192,996
Son üye
AnlFdn
Geri