Bende onaylandı görünüyor uygulamada. Mh ile konuştuğumda onay aşamasında demişti.Hala sipariş onay bekliyor beyler varmı benim gibi bekleyen
Bende onaylandı görünüyor uygulamada. Mh ile konuştuğumda onay aşamasında demişti.Hala sipariş onay bekliyor beyler varmı benim gibi bekleyen
evet, aksam 19da almıştım bekliyor, bu saatten sonra hareket olmaz diye düşünüyorum mağazalar kapanmıştır artık, yarına belli olurHala sipariş onay bekliyor beyler varmı benim gibi bekleyen
+1Hala sipariş onay bekliyor beyler varmı benim gibi bekleyen
Doğru diyor öyle yapıyorlar bende yaptırdımKanka yeni mağazaya gittim adamın dediği şu başka mağaza bunu almış saçmalık adamlar kendilerine kaldırıyor ürünleri
yapılır yapılır ddr4 sistem 14600k işlemci yenirAlıntıyı görüntüle
Benimki de hala onaylanmadı..
@GGbaba iyi yanından bakalım onaylarlarsa ddr4 sistem gelir belki
Alıntıyı görüntüle
indirimi o kadar erken gördüm ki ben girdiğimde ddr5 indirimleri yoktu ondan almıştım ddr5 alabilsem iptal edecektim alamayınca bıraktım artık bilmiyom belki sistem dizerim belki salarım burdan birine aynı fiyattan.
Satıldı diyorlar hocam fatura kesilmesi bekleniyor diyor28 k ilk beyaz xpg 64 GB stok mevcut mağazalardan başka mağazaya sipariş ettirebilirsiniz.
2 ürün eklemiştim (farklı) ikisinde de stok yoktu. Stok gelince bi daha geri dönmeyip ikisini de aldım. Eğer ikisi de gelirse birini aldığım fiyattan vereceğim. Haber ederim isterseniz size.Arkadaşlar istanbul içi fiyatını abartmadan satacak olan varsa ddr5 ram ihtiyacım var arkadaş 11 almış 19 istiyor ayıp işine yaramıyorsa biraz düşükten ver herkesin işi görülsün..
Hangi mağaza oSatıldı diyorlar hocam fatura kesilmesi bekleniyor diyor