Mustafa Zahid
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,190
Tamam dostum ben de zaten makro ve geniş açı tercih edilmeyecekse 17e alabilirsin dedim. Geri saydığın özelliklerin hepsi boş ya da kişisel zevk, şu telefonlarda kamera farkı ohalıkmış gibi konuşmayı bırakın. Sizin mantığınıza göre benim 14 Pro'nun şu an bok gibi çekmesi lazım. Sırf ekranında bir dinamik ada olsun, çerçevesi çok az daha ince olsun diye gidip 15.000 belki daha fazla veririm diyorsan sen bilirsin. Kamera denetim tuşu işlevsel bile değilken kamera tuşunu artı olarak saymak ilgincime gitti. Yine de bu saydığın şeylerin 15.000 lira edeceğini düşünüyorsan al.Arada uçurum denebilecek bir sensör farkı olan ana kamera, geniş açı kamerasının ve bunun getirdiği makro, stabil video çekimi gibi tonla özellik, ön kamera da aynı şekilde daha iyi, 17e nin neredeyse tüm yapısal özellikleri 13 den miras zaten 13 ile aynı ekranı kullanıyor kötü değil ama 16 ile arasında hem parlaklık hem renk olarak baya fark var, kasa yapısı daha iyi kamera denetim tuşu var dinamik ada var ekran çerçevesi daha ince 25W yeni nesil Magsafe desteği var ve iPhone 17 nin de kullandığı en güncel tasarım hatlarına sahip.
17e nin herhangi bir artısı olmadığı için ona yazacak bir şeyim yok. Sadece pili daha büyük o konuda üstündür.