50k Bütçede Hangi İPhone Modelini Tercih Etmeli?

Arada uçurum denebilecek bir sensör farkı olan ana kamera, geniş açı kamerasının ve bunun getirdiği makro, stabil video çekimi gibi tonla özellik, ön kamera da aynı şekilde daha iyi, 17e nin neredeyse tüm yapısal özellikleri 13 den miras zaten 13 ile aynı ekranı kullanıyor kötü değil ama 16 ile arasında hem parlaklık hem renk olarak baya fark var, kasa yapısı daha iyi kamera denetim tuşu var dinamik ada var ekran çerçevesi daha ince 25W yeni nesil Magsafe desteği var ve iPhone 17 nin de kullandığı en güncel tasarım hatlarına sahip.

17e nin herhangi bir artısı olmadığı için ona yazacak bir şeyim yok. Sadece pili daha büyük o konuda üstündür.
Tamam dostum ben de zaten makro ve geniş açı tercih edilmeyecekse 17e alabilirsin dedim. Geri saydığın özelliklerin hepsi boş ya da kişisel zevk, şu telefonlarda kamera farkı ohalıkmış gibi konuşmayı bırakın. Sizin mantığınıza göre benim 14 Pro'nun şu an bok gibi çekmesi lazım. Sırf ekranında bir dinamik ada olsun, çerçevesi çok az daha ince olsun diye gidip 15.000 belki daha fazla veririm diyorsan sen bilirsin. Kamera denetim tuşu işlevsel bile değilken kamera tuşunu artı olarak saymak ilgincime gitti. Yine de bu saydığın şeylerin 15.000 lira edeceğini düşünüyorsan al.

Tamam dostum ben de zaten makro ve geniş açı tercih edilmeyecekse 17e alabilirsin dedim. Geri saydığın özelliklerin hepsi boş ya da kişisel zevk, şu telefonlarda kamera farkı ohalıkmış gibi konuşmayı bırakın. Sizin mantığınıza göre benim 14 Pro'nun şu an bok gibi çekmesi lazım. Sırf ekranında bir dinamik ada olsun, çerçevesi çok az daha ince olsun diye gidip 15.000 belki daha fazla veririm diyorsan sen bilirsin. Kamera denetim tuşu işlevsel bile değilken kamera tuşunu artı olarak saymak ilgincime gitti. Yine de bu saydığın şeylerin 15.000 lira edeceğini düşünüyorsan al.
Hocam ya trollsünüz yada gerçekten cahilsiniz nasıl hala e serisi öneriyorsunuz aklım almıyor.

17e nin üstüne 15K koyunca neredeyse 17 bile alıyorsun o farkı nereden çıkardın?

14 Pro ne alaka onu da anlamadım onda hala en iyi iPhone ana kamerası var zaten.

Hocam ya trollsünüz yada gerçekten cahilsiniz nasıl hala e serisi öneriyorsunuz aklım almıyor.
Sen sussana birader engellemiştim zaten seni hala boş yapıyorsun git diğer konularda bölücü kürt sempatizanlığına devam et sen. 65.000 liralik bomboş telefonu önermeye devam edin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

17e nin üstüne 15K koyunca neredeyse 17 bile alıyorsun o farkı nereden çıkardın?
He 16'yı 128GB mı alacağız :D İyi tamam, 256GB'tan da vazgeçelim iyice kalite düşsün madem.

Sen sussana birader engellemiştim zaten seni hala boş yapıyorsun git diğer konularda kürt sempatizanlığına devam et sen. 65.000 liralik bomboş telefonu önermeye devam edin.

He 16'yı 128GB mı alacağız :D İyi tamam, 256GB'tan da vazgeçelim iyice kalite düşsün madem.
Elemana bak yapmadığım Kürt sempatizanlığı ile senin saçma sapan telefon önermenin ne alakası var kendinizi bu kadar büyük görmeyin ya.

Sen sussana birader engellemiştim zaten seni hala boş yapıyorsun git diğer konularda kürt sempatizanlığına devam et sen. 65.000 liralik bomboş telefonu önermeye devam edin.

Sen 17e al o zaman daha fazla uzatmaya değmez bu tartışma.

Sen 17e al o zaman daha fazla uzatmaya değmez bu tartışma.
Kullanıyorum zaten merak etme yaptığım hiçbir yorum boş değil :D 16 da var 16e de 17e de. Ego yapmıyorum fakat Apple cihazlar konusunda forumda cidden bilgiye sahip olan kişilerden biri olduğumu düşünüyorum. Siz 15.000 liralık farka bir dinamik adayı ve +10W MagSafe şarjı layık görmeye devam edin. İnsanlara dalga geçer gibi 128GB ise 55.000 liraya, 256GB ise 65.000 liraya sizin de tabirinizle 60 hertzli kıytırık telefonlar öneriyorsunuz.

Konu sahibi dostum, dediğim gibi ikinci elden varsa da tanıdığın birinden temiz 15 Pro al geç. Bulamazsan da tercihlerine ve isteğine göre 17e veya 16 tercih et. 16 daha pahalı olmasına rağmen 128GB ama geniş açı ve makrosu var, 17e de daha minimal tasarım seviyorsan ve ekran süresine ihtiyacın varsa baya karşılar.

Kullanıyorum zaten merak etme yaptığım hiçbir yorum boş değil :D 16 da var 16e de 17e de. Ego yapmıyorum fakat Apple cihazlar konusunda forumda cidden bilgiye sahip olan kişilerden biri olduğumu düşünüyorum. Siz 15.000 liralık farka bir dinamik adayı ve +10W MagSafe şarjı layık görmeye devam edin. İnsanlara dalga geçer gibi 128GB ise 55.000 liraya, 256GB ise 65.000 liraya sizin de tabirinizle 60 hertzli kıytırık telefonlar öneriyorsunuz.

Konu sahibi dostum, dediğim gibi ikinci elden varsa da tanıdığın birinden temiz 15 Pro al geç. Bulamazsan da tercihlerine ve isteğine göre 17e veya 16 tercih et. 16 daha pahalı olmasına rağmen 256GB ama geniş açı ve makrosu var, 17e de daha minimal tasarım seviyorsan ve ekran süresine ihtiyacın varsa baya karşılar.
Dostum öyle yazmak için yazmıyorum şahsen bende bu üçlü arasında kaldım ve 16 tercih ettim ondan yazıyorum zaten.Bilgim olmasa yazmam.

Dostum öyle yazmak için yazmıyorum şahsen bende bu üçlü arasında kaldım ve 16 tercih ettim ondan yazıyorum zaten.Bilgim olmasa yazmam.
Türkçeyi baya iyi öğrenmişsin bu arada

Aynen zaten Türk'üm ya,bence sen öğren oraya bi kesme at.
Kral Türkçe hani özel isme yapım eki almış bir kelimedir, o yüzden kesme işareti almaz falan? Ayarlayayım mı sana bir Türkçe kursu?

Kral Türkçe hani özel isme yapım eki almış bir kelimedir, o yüzden kesme işareti almaz falan? Ayarlayayım mı sana bir Türkçe kursu?
Kesme derken kendim yazarken aklımda o olduğu yanlış yazmışım pardon nokta olacaktı.Ayrıca dediğim gibi ben Türk'üm nereye kadar böyle böleceksiniz anlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,093
Üyeler
192,877
Son üye
Panikatak
Geri