❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Hangi mağaza o
Kocaeli'deki mağaza gittim gösterdim stok olan mağazayı bu tarz kampanyalarda zaten başka mağazadan ürün çekemiyoruz oradaki ürün satılmıştır faturalanması bekleniyordur gibisinden bir şeyler söyledi mağazadaki çalışanlar bizden daha meraklıydı ram'leri almak için ama kendi aralarında sana şu lazımsa bunu alalım gibisinden konuşuyorlardı

Kocaeli'deki mağaza gittim gösterdim stok olan mağazayı bu tarz kampanyalarda zaten başka mağazadan ürün çekemiyoruz oradaki ürün satılmıştır faturalanması bekleniyordur gibisinden bir şeyler söyledi mağazadaki çalışanlar bizden daha meraklıydı ram'leri almak için ama kendi aralarında sana şu lazımsa bunu alalım gibisinden konuşuyorlardı
Kansızlar bize yok çekiyorlar kendi aralarında alıyorlar.

Bende Kocaeli Gebze mağazasından yaptım o olay dönüyor calisanlar kendi almak için yok demişler galiba

Çalışanlar iyi kazandı. mağazaya gittik adamlar direk ram satışımız yok diyor hele bi dinle yok satmıyoruz diyor suratını ekşiterek
kazansınlar canını çıkarıyor vatan adamların

kazansınlar canını çıkarıyor vatan adamların
Kzanmasınlar diyen yokki hocam herkes kazansın ama abartıyorlar 1-2 tane al çekil. Adam o kadar yol çekiyor geliyor bir umut satıldır diyorlar halbuki kendine ayırdı. Kendinede al adamada ver herkes kazansın.

Geçenki ram mubabbetinden sonra alabildiğim kadar alıyorum indirim denk gelince, faizsiz 6 taksitle alıp nakitte çok abartmadan fiyatı satıyorum.faizsiz Kredi çekmek gibi bir şey oluyor. Önceden hazır sistemleri falan kaçırır üzülürdüm, sanırım ben de artık karşı tarafa geçtim. Dark side olduk iyice motor almak için

ben 2x24 aldım hepsiburadan 16ya hatta alırken 4 taksit yaptım stoğun biteceğini düşünmeden cebimi düşünmüştüm :/

Hocam vatan gibi firmalarda çalışan bazı elemanlar bu tarz durumlari kullanarak ek iş yapıyor. Eleman diyor ben mağazadan aldığım maaşa dokunamadan al sat sistem parça muhabbetine geçiniyorum diyor. Kimisi abartıyor... Bu arada 32x2 alıp onaylanan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,795
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri