❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

hocam 2gb değilde 3gb chip varr işte tek modül 24gb ediyor. totalde 48gb 6000mhz cl30 olması bu ramlar için çok iyiydi valla
bütçeme göre bunu aldım ben
ben hala eski usül anakartın QVL ram uyumluluk listesinden gidiyorum, listede yoksa hiç içime sinmiyor almak, ama ticaretine bişey diyemem :)

Otomasyoncu al-sat kardeşler yüzünden DDR4'e kaldık biraz salın da ihtiyacı olanlar alsın :D
Siparişi onaylananlara hayırlı olsun, umarım aramızdan birileri alabilmiştir
1776713529344.webp

Onayla artık f5 atıp duruyorum :D
mağazaya gittim onaylamada kalmış alamadım mh yi ara onlar onaylasın dedi aradım onlarda sistemden dolayı onaylayamadıklarını söylediler direk mağazadan alayım dedim ram satışı kapalı önümde alacağım ram duruyor alamıyordum yarın sabaha eksili stok alanlarınki iptal olur gibime geliyor . elemanlar bile neden böyle ucuz olduğunu bilmiyorlardı :kekw: :kekw:

ben hala eski usül anakartın QVL ram uyumluluk listesinden gidiyorum, listede yoksa hiç içime sinmiyor almak, ama ticaretine bişey diyemem :)
ben artık anakart uyumluluğuna bakmıyorum hynix çipli ramlar zaten sorunsuz tüm anakartlarrda çalışıyor
asus,msi,gigabyte,colorful,biostar gibi markalarda hep çalıştı yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Her an bir yerde büyük fırsat olacak diye siteden çıkamıyorum kafa yemelik
vatan bundann sonra savunalım :D diğer firmalara göre adamlar ölü fiyata ram veriyor :D

ben artık anakart uyumluluğuna bakmıyorum hynix çipli ramlar zaten sorunsuz tüm anakartlarrda çalışıyor
asus,msi,gigabyte,colorful,biostar gibi markalarda hep çalıştı yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

vatan bundann sonra savunalım :D diğer firmalara göre adamlar ölü fiyata ram veriyor :D

bunda hangi çipler var

vatan bizi yine ters köşe yaptı

Bunu 11k ya aldım en ucuzu buydu sanırım ddr5 lerde overclock ile 8000 mhz ye çıkıyor bu
Gönlümde benimde bu vardı sepete gittğimde 2x24 olan bu model vardı bunu alabildim. Muhtemelen samsung chip iç bakmaya bile fırsat kalmadı. 16.499a alabildim.

Ekler

• IMG_0566.webp
    IMG_0566.webp
    98.8 KB · Hit: 101

bunda hangi çipler var
yüksek ihtimal hynix varr bu frekans ve cl hynix çıkıyorr. enn düşük ihtimal samsung, micron doğrudan elendi :D

Gönlümde benimde bu vardı sepete gittğimde 2x24 olan bu model vardı bunu alabildim. Muhtemelen micron chip iç bakmaya bile fırsat kalmadı. 16.499a alabildim.
Ben hesap şifresini unuttuğum için yetişemedim 60 bin liralık sepet yapmıştım yazık oldu, düşünmeye gerek yoktu aslında worst senaryoda iade gönderirdik alsak :D bu fiyata chip falan sorgulamaya lüzum yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,947
Üyeler
192,840
Son üye
Kingg
Geri