🔥İndirim PXN Direksiyon Setleri ve Akseuarları Gaming.gen.tr Stoklarında!

Hocam o zaman müşteri bulun da satalım bunu ya. Kutusundan dahi çıkarılmadı. Fiyatını falan siz belirleyin. Siz ne derseniz o fiyata satalım.
Hocam kutusu açılmamış olduğu için 12 den verirsiniz en kötü. Sarı siteye ilan açın isterseniz yönlendirme yaparım ben.

1776713106917.webp

O standı SRP loadcell pedal ve moza r5 ile kombinleyebilir miyiz? Birde moza tarafında güzel bir indirim olursa etikler misiniz?
Hocam uyumluluk listesinde Moza R9 ve R12 de var. Onları kaldırıyorsa R5 ve R3'ü de kaldırır. G29'a dahi desteği var.
Moza tarafını takip etmiyorum. Orda pek indirim beklemeyin. Gelbura Mozaların fiyatını yüksek tutuyor.

Standa uyumlu direksiyonlar bunlar.
Screenshot_20260420-222739.webp

Hocam uyumluluk listesinde Moza R9 ve R12 de var. Onları kaldırıyorsa R5 ve R3'ü de kaldırır. G29'a dahi desteği var.
Moza tarafını takip etmiyorum. Orda pek indirim beklemeyin. Gelbura Mozaların fiyatını yüksek tutuyor.

Standa uyumlu direksiyonlar bunlar.
Alıntıyı görüntüle
Güzel güzel ikisinide destekliyor anladığım kadarıyla. Ucuza bi stand gibi bir şey arıyordum loadcell alırsam diye. Güzel oldu bu teşekkür ederim. Şimdi diğer sorun koltuğu halletmek :D

Güzel güzel ikisinide destekliyor anladığım kadarıyla. Ucuza bi stand gibi bir şey arıyordum loadcell alırsam diye. Güzel oldu bu teşekkür ederim. Şimdi diğer sorun koltuğu halletmek :D
Evet koltuk işi biraz sıkıntı. Xblos R36 ve R38 de koltuk sabitleme aparatı var ama fiyatları A11'in iki katı. 3200 e görünce hemen kaptım A11. Koltuğun da bi çaresine bakacağız artık 🤣

Stand 4k olmuş :(
Çoktan oldu hocam. Bir kaç saat 3200 de kaldı. Ben aldıktan sonra 3500 e çıkmıştı hemen. Algoritma ile alakalı diyorum bu durum. Eğer firma fiyat artıracak olsa direkt 4000 e çekerdi. Önce 3500 sonra 4000 olması site ile alakalıdır.

Çoktan oldu hocam. Bir kaç saat 3200 de kaldı. Ben aldıktan sonra 3500 e çıkmıştı hemen. Algoritma ile alakalı diyorum bu durum. Eğer firma fiyat artıracak olsa direkt 4000 e çekerdi. Önce 3500 sonra 4000 olması site ile alakalıdır.
4k nasıl hocam alternatifine falan göre? Var mı onuda bilmiyorum.

4k nasıl hocam alternatifine falan göre? Var mı onuda bilmiyorum.
Hocam 4k ya başka alternatifi yok. Yerli dandik gamestandpro bile 5 6k'dan başlıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Xblos R36 modeli 8k'dan başlıyor mesela.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,663
Üyeler
193,109
Son üye
Faruken
Geri