🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

sanırım birileri fantazi olarak alıp ödemesini yapmıyor. bırakın ihtiyacı olan faydalansın. 1 aydır 5070 kovalıyoruz
Çok iyi fiyat avantajı varsa botlar otomatik sipariş ediyor. Gün sonunda bot sahibi gelip ağa neler takılmış manuel bakıyor, işine yarayanların ödemesini yapıp siparişi onaylıyor, işine yaramayanları iptal ediyor ve ilgili ürün tekrar stoklara giriyor.

Amazon bu ticari amaç güdenleri engellemedikçe daha çok bu konu başında sabahlanır. Teknoloji kullanmazsanız işiniz yaş.

1776716178135.webp

Çok iyi fiyat avantajı varsa botlar otomatik sipariş ediyor. Gün sonunda bot sahibi gelip ağa neler takılmış manuel bakıyor, işine yarayanların ödemesini yapıp siparişi onaylıyor, işine yaramayanları iptal ediyor ve ilgili ürün tekrar stoklara giriyor.

Amazon bu ticari amaç güdenleri engellemedikçe daha çok bu konu başında sabahlanır. Teknoloji kullanmazsanız işiniz yaş.
Maksimum 1-2 saate iptal olur o kadar beklemiyor amazon.

Bakıyorum sürekli ya 2018de en son bir sistem kurmuştum güzel paraya o zamanlar 2 yıl takıldıktan sonra kardeşim oyun hastası ona saldm 5-6 yıldır doğru dürüst pc yok ps4 ile takılıyordum şimdi işte tekrar toplamaya karar verdim taksitle şuan bakalım araştırıyorum bakınıyorum sürekli buraya
Vatanda da bazı geceler ekran kartlarında indirim oluyor. Ben de şirket için bu ay 5080 toplayacağım. Muhtemelen ZOTAC alırım 66k civarlarına düşüyordu en son.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

Milyar dolarlık şirketin bot korumasi gerçekten çok zayıf captchalar da rezil zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,282
Üyeler
192,993
Son üye
depremkweim
Geri