❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Arkadaşlar Vatan şuan hana siparişimi onaylamadı bu saat 09:00-19:00 çalıştıklarından ötürü buraya kadar her şey tamam. Peki sizce sabah 9 da onaylanmayanlar olup stok yenilenir mi kalkıp bakmaya değer mi.
**sabah 7 de işten geliyom

Arkadaşlar Vatan şuan hana siparişimi onaylamadı bu saat 09:00-19:00 çalıştıklarından ötürü buraya kadar her şey tamam. Peki sizce sabah 9 da onaylanmayanlar olup stok yenilenir mi kalkıp bakmaya değer mi.
**sabah 7 de işten geliyom
Arkadaş bu kadar evham yapmanıza ne gerek var? bir önceki indirimde alanların tamamına ama erken ama geç ürün gönderildi az sakin olun heyecandan öleceksiniz.

Arkadaş bu kadar evham yapmanıza ne gerek var? bir önceki indirimde alanların tamamına ama erken ama geç ürün gönderildi az sakin olun heyecandan öleceksiniz.
Satışa koycaklar ona göre ekmeğinde herkes dmsmdm

Vatan prensip olarak kimseyi urunsuz birakmiyor bu tarz kampanyalarda. Gonlunuzu ferah tutun bence. Allah rahatlik versin herkese, iyi geceler.

2 tane 8 lik ddr4 almak ıcın magazaya gıdıcem ıns vardır.

2 tane 8 lik ddr4 almak ıcın magazaya gıdıcem ıns vardır.
Hocam vatanın internet sitesinden mağaza stoğa bakarsan belki öyle olabilir diyeceğim de rastgele işlem yapmışlar arkadaşlarının anlattıklarına göre de bir şansınızı deneyin

Stokta yok ama mağaza gözüküyor sabah gidicem umarım güncellemezler fiyatı sabaha kadar

Hocam vatanın internet sitesinden mağaza stoğa bakarsan belki öyle olabilir diyeceğim de rastgele işlem yapmışlar arkadaşlarının anlattıklarına göre de bir şansınızı deneyin
2x 8gb 3200 ddr4 4300 alınır mı peki hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

balon patladı gıbı alınır mı dıyoruz nerdeyse ucmadan oncekı fıyatlar :D

2x 8gb 3200 ddr4 4300 alınır mı peki hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

balon patladı gıbı alınır mı dıyoruz nerdeyse ucmadan oncekı fıyatlar :D
Şimdi şöyle bir şey de var o patlamadan önceki fiyatlar a gelmesi zor gelse bile yakın zamanda gelmez diye düşünüyorum
Birde Akakçe den baktım en ucuz 8x2 ler 6.5k ama şahsen ihtiyacım var ise ben alırdım 2k 2k dır

Hocam yanlış anlaşılmışım sanırım ben aldığım ürün kısmını geçtim ben ddr4 aldım zaten. Demeye çalıştığım madem bu adamlar 9-19 arası çalışıyor o halde siparişi iptal olabilecek insanların ddr5 ramleri sabah 9 da stok yeniler mi kalkıp bakmaya değer mi diyorum. Eğer ddr5 stok yakalarsam almak istiyorum çünkü sıfır sistem dizeceğim. Eğer ddr5 alabilirsem de ddr4 ü iptal edicem ya da forumdan bir arkadaşa sadece kargo ve indirimli ürün fiyatı talep ederek ihtiyaç sahipi kişilere ulaştıracağım.

Hocam yanlış anlaşılmışım sanırım ben aldığım ürün kısmını geçtim ben ddr4 aldım zaten. Demeye çalıştığım madem bu adamlar 9-19 arası çalışıyor o halde siparişi iptal olabilecek insanların ddr5 ramleri sabah 9 da stok yeniler mi kalkıp bakmaya değer mi diyorum. Eğer ddr5 stok yakalarsam almak istiyorum çünkü sıfır sistem dizeceğim. Eğer ddr5 alabilirsem de ddr4 ü iptal edicem ya da forumdan bir arkadaşa sadece kargo ve indirimli ürün fiyatı talep ederek ihtiyaç sahipi kişilere ulaştıracağım.
Kalkıp bakmaya gerek yok bence kolay kolay tekrar stoğa girmez girerse bile o azıcık stokta çalışanlar veya çalışan tanıdığı olanlae faydalanır gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,412
Üyeler
193,026
Son üye
Ramiz40
Geri