❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Arkadaşlar özellikle DDR4 tarafında mağaza stoğu bitmeyen ürünlerin fiyatı piyasa fiyatına göre hâlâ çok çok aşağıda. Fiyat hatası olsaydı veya anlık bir şey olsaydı bu durumu şimdiye kadar düzeltmezler miydi?
mağazada satış kapanmış heralde hocam. dün biri gttiğini ve alamadığını yazmıştı.

benim yaptığım hatayı yapmamışsın mağaza evden uzaktı bide akşam 9 gibi ordaydım boşa 2 saati hiç etmiştim :uzgunpeepo:
Bizde dün internetteki stoklar bitince hemen araçla yola çıktık. Telefonla sipariş hattında 35dk sonrasında bağlanabildim. Danışan boşuna gitmeyin mağzada satışlar kapalı dedi. Kendisi 60 bin olarak görüntülediğini söyledi yoldan geri döndük. Adana’da yaşıyorum burdaki bazı arkadaşlar mağzadan alamamışlar. Facebook gruplarına bakıyorum Adana içi elden alanlarda var çok karmaşık bir durum.

Onaylandıgında alabilirim o zaman heralde. Teşekkürler onaylandıgı gibi gidicem
Benim bir ürünüm onaylandı gözüküyor fakat iki siparişimede onaylanmamış onay aşamasında olduğu bilgisini verdi. Onlarda biraz bilgisiz kalmış gibi hissediyorum.

İki ürünümde dün onaylandı görünürken bugün değişmiş. Onay bekleniyor yazıyor. Bu durumda ne olur acaba?

Dün onaylanan ürün şimdi onaydan düşmüş görüştüm iptal etmişler, durumu değişen arkadaşlara kötü haberi vereyim

Bizde dün internetteki stoklar bitince hemen araçla yola çıktık. Telefonla sipariş hattında 35dk sonrasında bağlanabildim. Danışan boşuna gitmeyin mağzada satışlar kapalı dedi. Kendisi 60 bin olarak görüntülediğini söyledi yoldan geri döndük. Adana’da yaşıyorum burdaki bazı arkadaşlar mağzadan alamamışlar. Facebook gruplarına bakıyorum Adana içi elden alanlarda var çok karmaşık bir durum.
Merhaba hangi grup acaba Adana'da ikametgah ediyorum ben de

Müşteri hizmetleriyle görüştüm şuan stok kontrol aşamasındaymış tüm ürünler 2 ürününüz varsa 1 i muhtemelen red yicek sipariş numaramdan baktı ürününüz stok kontrol aşamasında dedi

Geri