Çözüldü✓ Mekanik veya Manyetik Full Klavye Önerisi(3Modlu)

drakathx

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
3,016
Bütçe
4999
Klavye alacağım her zamanki gibi fakat tam boy istiyorum tft ve knob şartım var aklıma ilk Aula F108 Pro geliyor Knob TFT Ekran ve Numpad ile geliyor daha alternatif ne alınabilir 3 modlu

Ben MCHOSE G98 Pro kullanıyorum. %100 değil %98. Bende full klavye kullanmayı seviyordum ama %98 i daha çok sevdim, bir bakın derim.

Ben MCHOSE G98 Pro kullanıyorum. %100 değil %98. Bende full klavye kullanmayı seviyordum ama %98 i daha çok sevdim, bir bakın derim.
Tam full yok mu hocam bahsettiğim gibi

Hocam tft dahil olanı yok mu

Ekran istiyorsanız F108 Pro alabilirsiniz ama ben Galaxy100 alırdım hem QMK/VİA desteği var hemde switch ve kasa olarak daha iyi bir klavye.

buda güzel
Hocam bunun 75 modeli mi ne kronik sikintiliydi galiba her gün 1 tuş adadan ayrılıyordu sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran istiyorsanız F108 Pro alabilirsiniz ama ben Galaxy100 alırdım hem QMK/VİA desteği var hemde switch ve kasa olarak daha iyi bir klavye.
QmK/via nedir hocam Via web yazılımına asinayim da sevmemiştim akko monsgeek. Vardı bende tam modeli unuttum %75 di

v1 kablolu kullanmıştım v2sini almayı düşünüyordum ama renkleri hoşuma gitmedi. Tipini beğenirsen öneririm.

QmK/via nedir hocam Via web yazılımına asinayim da sevmemiştim akko monsgeek. Vardı bende tam modeli unuttum %75 di

QMK'da VİA gibi bir şey. Beğenmediysen kullanmak zorunda değilsin Epomaker'ın kendi yazılımı var zaten.

Hocam bu renkten dolayı direk oyuncağa benziyor valodaki oyuncak phantom gibi resmen 🥲🤣

v1 kablolu kullanmıştım v2sini almayı düşünüyordum ama renkleri hoşuma gitmedi. Tipini beğenirsen öneririm.

QMK'da VİA gibi bir şey. Beğenmediysen kullanmak zorunda değilsin Epomaker'ın kendi yazılımı var zaten.
Kararsızım da bir yandan 8k Hz olsun istiyorum hem 3 modlu vs knob+TFT ekran en azından TFT olmasa bile knob olsun diyorum 3 modlu tadından yenmez ne alabilirim acaba

Biliyorum onu ama knob yok olsa tadından yenmez

Kararsızım da bir yandan 8k Hz olsun istiyorum hem 3 modlu vs knob+TFT ekran en azından TFT olmasa bile knob olsun diyorum 3 modlu tadından yenmez ne alabilirim acaba

Hem 8khz full size manyetik bulmak zor hem de 8khz hiçbir işe yaramıyor. F108 Pro bakabilirsiniz.

Bir tek bu var alınabilecek @drakathx.

Hem 8khz full size manyetik bulmak zor hem de 8khz hiçbir işe yaramıyor. F108 Pro bakabilirsiniz.

Bir tek bu var alınabilecek @drakathx.
Markaya pek güvenmiyorum top75 modeliydi sanırım sürekli tuşları bozuluyordu diye hatırlıyorum

Markaya pek güvenmiyorum top75 modeliydi sanırım sürekli tuşları bozuluyordu diye hatırlıyorum

Güzel model hocam K7 Max ama şahsen Galaxy100 veya F108 Pro alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,492
Üyeler
193,061
Son üye
Rubarelitas
Geri