Hocam tft dahil olanı yok mu![]()
EPOMAKER Galaxy100 QMK/VIA Siyah Gaming Klavye
EPOMAKER Galaxy100 QMK klavye, yeni işlevsellik ve yükseltmelerle Galaxy Alüminyum Klavye serisine katılıyor.www.gaming.gen.tr
Hocam tft dahil olanı yok mu
Hocam bunun 75 modeli mi ne kronik sikintiliydi galiba her gün 1 tuş adadan ayrılıyordu sanırımbuda güzelDarmoshark TOP98 Kablosuz Mekanik Klavye, Üçlü Mod 2.4G/BT5.0/USB-C Yazılım Desteği ve Büyük Pil ile Çalışırken Değiştirilebilir Mekanik Klavye 4000Mah-Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Darmoshark TOP98 Kablosuz Mekanik Klavye, Üçlü Mod 2.4G/BT5.0/USB-C Yazılım Desteği ve Büyük Pil ile Çalışırken Değiştirilebilir Mekanik Klavye 4000Mah-Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.to
QmK/via nedir hocam Via web yazılımına asinayim da sevmemiştim akko monsgeek. Vardı bende tam modeli unuttum %75 diEkran istiyorsanız F108 Pro alabilirsiniz ama ben Galaxy100 alırdım hem QMK/VİA desteği var hemde switch ve kasa olarak daha iyi bir klavye.
QmK/via nedir hocam Via web yazılımına asinayim da sevmemiştim akko monsgeek. Vardı bende tam modeli unuttum %75 di
![]()
Endorfy Thock V2 Wireless %100 Gaming Klavye
Thock V2 Wireless ile akışınızı bulun. Yeni nesil Thock kablosuz klavyeler, daha fazla konfor için yeniden tasarlandı ve üst düzey özellikleri bir araya getirerek kesintisiz performans sunuyor.www.gaming.gen.tr
v1 kablolu kullanmıştım v2sini almayı düşünüyordum ama renkleri hoşuma gitmedi. Tipini beğenirsen öneririm.
Kararsızım da bir yandan 8k Hz olsun istiyorum hem 3 modlu vs knob+TFT ekran en azından TFT olmasa bile knob olsun diyorum 3 modlu tadından yenmez ne alabilirim acabaQMK'da VİA gibi bir şey. Beğenmediysen kullanmak zorunda değilsin Epomaker'ın kendi yazılımı var zaten.
Biliyorum onu ama knob yok olsa tadından yenmezBen MCHOSE G98 Pro kullanıyorum. %100 değil %98. Bende full klavye kullanmayı seviyordum ama %98 i daha çok sevdim, bir bakın derim.
Kararsızım da bir yandan 8k Hz olsun istiyorum hem 3 modlu vs knob+TFT ekran en azından TFT olmasa bile knob olsun diyorum 3 modlu tadından yenmez ne alabilirim acaba
Markaya pek güvenmiyorum top75 modeliydi sanırım sürekli tuşları bozuluyordu diye hatırlıyorumHem 8khz full size manyetik bulmak zor hem de 8khz hiçbir işe yaramıyor. F108 Pro bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Darmoshark K7 Max Wired Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bir tek bu var alınabilecek @drakathx.
Markaya pek güvenmiyorum top75 modeliydi sanırım sürekli tuşları bozuluyordu diye hatırlıyorum