Vatandan aldığım ramler ikinci elde kar bırakır mı?

ddr4 ramler gayet alınabiliyordu ihtiyacı olan birisi aktifse çok rahat alırdı duyar kasmaya gerek yok
Alınabiliyorun derecesi kişinin gelirine veyahut durumuna göre değişir. Duyar kasmak gibi bir amacım yok şuan bile ikinci el pazarına girince forumda vatandan kapalı kutu garantili adı altına da satışa başlamışlar bile.

XPG 8GB (2x8GB) Spectrix D35 Siyah DDR4 3600MHz CL18 1.35V PC Ram
2.738,00TL
XPG 16GB (1x16GB) Gammix D35 Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram
2.479,00TL

havale ile aldım almalı mıyım ddr5 kullanıyorum kardeşime almıştım fakat o da ddr5 e geçmiş
edeceği 3k :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hahahah 2-3k max kar bırakacak ram aldığım icin karaborsacı ilan ediliyorum şaka gibi
hangi hayal dünyası bu :D 2 3k kar bırakacakmış xd aynen kardeşim bana şuradan bir touch blue getirsene :D

Bu yüzden mi ram alamadık dün biz

hangi hayal dünyası bu :D 2 3k kar bırakacakmış xd aynen kardeşim bana şuradan bir touch blue getirsene :D
Ram krizi devam ederse ellerinde tutulup ikinci elde yüksek fiyattan yine çıkaranlar olacaktır inan ki

Forumda ki ikinci el sayfasına bak orada en az 2-3 tane vatandan alınma kapalı kutu ram göreceksin bile :D

Ram krizi devam ederse ellerinde tutulup ikinci elde yüksek fiyattan yine çıkaranlar olacaktır inan ki

Forumda ki ikinci el sayfasına bak orada en az 2-3 tane vatandan alınma kapalı kutu ram göreceksin bile :D
avelin birisi 22k yazmış 14 e aldığı rame :D

koskoca vatan binlerce stok girerken 2 tane ram alan adam yüzünden alamadın hadi yoluna çobanım benim
senin gibi tiplerden kaç tane var 50 kişi 2 şer 3er tane alsa ztn bitti

arkadaşım iptal etmişim zaten illa sövdüreceksiniz kendinize

ne yapayım zamanı geriye mi alayım
2700 e aldığın ramden kar edebileceğini düşünmen ztn komedi edeceği 3k hadi sıfır diye 3500 eder 2700 2800 e ne diye al sata alırsın :D ihtiyacı olan adama gidecek fiyatlar hemen atladınız pat diye xd ddr5 alsan neyse dicemde o 14 e aldıkları ramlere 22k 25k yazan avellerinde elinde patlayacak ztn sıfır sıkıntı gider taksitli alır faizini öderim yine almam :D

2700 e aldığın ramden kar edebileceğini düşünmen ztn komedi edeceği 3k hadi sıfır diye 3500 eder 2700 2800 e ne diye al sata alırsın :D ihtiyacı olan adama gidecek fiyatlar hemen atladınız pat diye xd ddr5 alsan neyse dicemde o 14 e aldıkları ramlere 22k 25k yazan avellerinde elinde patlayacak ztn sıfır sıkıntı gider taksitli alır faizini öderim yine almam :D
piyasasını bilmiyorum dostum yazdığım mesajdan belli zaten toxiclemek yerine adam gibi cevap versen sıkıntı yok zaten

al sat amaçlı almadığımıda önceden belirtmiştim zaten

piyasasını bilmiyorum dostum yazdığım mesajdan belli zaten toxiclemek yerine adam gibi cevap versen sıkıntı yok zaten

al sat amaçlı almadığımıda önceden belirtmiştim zaten
al satçı görünce dayanamıyorum idare et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,191
Üyeler
192,947
Son üye
FurkanSametKlnc