Alınabiliyorun derecesi kişinin gelirine veyahut durumuna göre değişir. Duyar kasmak gibi bir amacım yok şuan bile ikinci el pazarına girince forumda vatandan kapalı kutu garantili adı altına da satışa başlamışlar bile.ddr4 ramler gayet alınabiliyordu ihtiyacı olan birisi aktifse çok rahat alırdı duyar kasmaya gerek yok
edeceği 3kXPG 8GB (2x8GB) Spectrix D35 Siyah DDR4 3600MHz CL18 1.35V PC Ram
2.738,00TL
XPG 16GB (1x16GB) Gammix D35 Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram
2.479,00TL
havale ile aldım almalı mıyım ddr5 kullanıyorum kardeşime almıştım fakat o da ddr5 e geçmiş
hangi hayal dünyası buhahahah 2-3k max kar bırakacak ram aldığım icin karaborsacı ilan ediliyorum şaka gibi
Ram krizi devam ederse ellerinde tutulup ikinci elde yüksek fiyattan yine çıkaranlar olacaktır inan kiedeceği 3k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hangi hayal dünyası bu2 3k kar bırakacakmış xd aynen kardeşim bana şuradan bir touch blue getirsene
![]()
Forumda ki ikinci el sayfasına bak orada en az 2-3 tane vatandan alınma kapalı kutu ram göreceksin bileedeceği 3k
hangi hayal dünyası bu2 3k kar bırakacakmış xd aynen kardeşim bana şuradan bir touch blue getirsene
![]()
avelin birisi 22k yazmış 14 e aldığı rameRam krizi devam ederse ellerinde tutulup ikinci elde yüksek fiyattan yine çıkaranlar olacaktır inan ki
Forumda ki ikinci el sayfasına bak orada en az 2-3 tane vatandan alınma kapalı kutu ram göreceksin bile![]()
senin gibi tiplerden kaç tane var 50 kişi 2 şer 3er tane alsa ztn bittikoskoca vatan binlerce stok girerken 2 tane ram alan adam yüzünden alamadın hadi yoluna çobanım benim
arkadaşım iptal etmişim zaten illa sövdüreceksiniz kendinizesenin gibi tiplerden kaç tane var 50 kişi 2 şer 3er tane alsa ztn bitti
ne yapayım zamanı geriye mi alayımarkadaşım iptal etmişim zaten illa sövdüreceksiniz kendinize
2700 e aldığın ramden kar edebileceğini düşünmen ztn komedi edeceği 3k hadi sıfır diye 3500 eder 2700 2800 e ne diye al sata alırsınarkadaşım iptal etmişim zaten illa sövdüreceksiniz kendinize
ne yapayım zamanı geriye mi alayım
piyasasını bilmiyorum dostum yazdığım mesajdan belli zaten toxiclemek yerine adam gibi cevap versen sıkıntı yok zaten2700 e aldığın ramden kar edebileceğini düşünmen ztn komedi edeceği 3k hadi sıfır diye 3500 eder 2700 2800 e ne diye al sata alırsınihtiyacı olan adama gidecek fiyatlar hemen atladınız pat diye xd ddr5 alsan neyse dicemde o 14 e aldıkları ramlere 22k 25k yazan avellerinde elinde patlayacak ztn sıfır sıkıntı gider taksitli alır faizini öderim yine almam
![]()
al sat amaçlı almadığımıda önceden belirtmiştim zaten2700 e aldığın ramden kar edebileceğini düşünmen ztn komedi edeceği 3k hadi sıfır diye 3500 eder 2700 2800 e ne diye al sata alırsınihtiyacı olan adama gidecek fiyatlar hemen atladınız pat diye xd ddr5 alsan neyse dicemde o 14 e aldıkları ramlere 22k 25k yazan avellerinde elinde patlayacak ztn sıfır sıkıntı gider taksitli alır faizini öderim yine almam
![]()
al satçı görünce dayanamıyorum idare etpiyasasını bilmiyorum dostum yazdığım mesajdan belli zaten toxiclemek yerine adam gibi cevap versen sıkıntı yok zaten
al sat amaçlı almadığımıda önceden belirtmiştim zaten