Bende de aynı durum olmuş. Sadece ddr4 te indirim var sanıp 16gb almıştım. Sonrasında zor bela 24x2 olanı aldım. Umarım iptal edilmez.Farklı hocam, biri ddr4 biri ddr5.
hala onaylı görünüyor mu sipariş?Bende de aynı durum olmuş. Sadece ddr4 te indirim var sanıp 16gb almıştım. Sonrasında zor bela 24x2 olanı aldım. Umarım iptal edilmez.
hangi üründü kralBen bir tane ikili set RAM almıştım, dün akşam sipariş onaylandı deyip kargoya bekliyora geçmişti. Fatura oluşturmuşlar, sanırım tek ürün alanlara gönderecekler galiba.
30dk onceye kadar birisi onaylıydı. Sizin mesajı görünce baktım onaydan düşmüş.hala onaylı görünüyor mu sipariş?
Vatan bu sefer ayıp etti...30dk onceye kadar birisi onaylıydı. Sizin mesajı görünce baktım onaydan düşmüş.
He ya bende de aynısı oldu ddr4 ü verdiler de ddr5 onaydan düştü sizin gibiSistemleri yükseltmek için almıştım, öncekini yakalayamadım bu sefer aldık diye sevinmiştim. Yedirmediler...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İkisi de onaylanmıştı, onay bekliyor'a düştü bugün
Sizinki onaylandi mi?Alıntıyı görüntüle
E ben bundan çektim onyalanır mı acaba
En azından birini kurtarmış gibisin hocam. Onda sıkıntı olmaz umarım.He ya bende de aynısı oldu ddr4 ü verdiler de ddr5 onaydan düştü sizin gibi
Kargo teslimatı bekleniyor yazıyor da ddr5 lazımdı ya ddr5 sistem kuracaktım ddr4 ü indirimde diye atladımEn azından birini kurtarmış gibisin hocam. Onda sıkıntı olmaz umarım.
Aynen kargo bekleyen ram şimdi onay bekliyor a düştüBeyler dalga geçer gibi bi hal aldı ama benimki yeniden onaylandı gözüküyor bilginiz olsun iptal falan etmeyin sakın bekleyin her şey olabilir
Bir umuttur yaşamak (canım vatanım yapma eyleme)