A9 Pro mu, A9 Plus mı, Darmoshark M3 v2 almalıyım?

Alıntıyı görüntüle
hocam hafif olması güzel ama bataryası baya küçükmüş, bu da 8khz yani kusura bakmayın tam anlayamadım bu mouseun hangi özelliği öne çıkıyor?
800 mah bataryalı a9 plus kullanıyorum %20 den %100'e 1 saatte çıkıyor yani pek bekletmiyor o yüzden rahat olabilirsin.

teşekkürler, a9 pro plus ile arasındaki fiyat farkına değer mi peki?
Darmoshark malzeme kalitesi kötü ama götürüyo ben M3S 2k olanı 2 yıl kullandım orta scroll bozuldu sadece onun dışında aham şaham bir sorun yoktu. Ama A9 öneririm çevremde kullananlar memun gayet.

Kaplama olarak fiyatının en iyisi. MCU olarak çok bir fark yok. BK3633 MCU ile aynı.
hocam scyrox v8 nasıldır dongle ile beraber geliyormuş özellikleri de iyi gözüküyor tek endişem küçük biraz sanırım ya darmoshark m3 pro max i alacağım kendi ekranlı dongle ı ile yada scyrox v8 i ne düşünüyorsunuz

hocam scyrox v8 nasıldır dongle ile beraber geliyormuş özellikleri de iyi gözüküyor tek endişem küçük biraz sanırım ya darmoshark m3 pro max i alacağım kendi ekranlı dongle ı ile yada scyrox v8 i ne düşünüyorsunuz

Batarya ve malzeme kalitesi olarak çok iyi değil. Eskiden F/P'idi.

hocam scyrox v8 veya atk a9 ultimate alıcam 2.elden. darmosharktan vazgeçtim, scyrox atk dan 300tl - 400tl daha ucuz hangisini tercih etmeliyim sizce?

Kesinlikle A9 Ultimate.

Kesinlikle A9 Ultimate.
hocam atk benimde önceliğimdi ama satıcısı tam bir dingil olduğu için anlaşamadık en ucuz ilanda 3k ya koymuşlar sıfırı 3.5 zaten. scyrox 1900tlye anlaştık birisiyle bana değer gibi geldi bu paraya alınmayacak kadar kötü müdür?

hocam atk benimde önceliğimdi ama satıcısı tam bir dingil olduğu için anlaşamadık en ucuz ilanda 3k ya koymuşlar sıfırı 3.5 zaten. scyrox 1900tlye anlaştık birisiyle bana değer gibi geldi bu paraya alınmayacak kadar kötü müdür?

O paraya iyi. Sıfır parasına alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,795
Üyeler
193,132
Son üye
meyv
Geri