❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Müşteri hizmetleriyle görüştüm şuan stok kontrol aşamasındaymış tüm ürünler 2 ürününüz varsa 1 i muhtemelen red yicek sipariş numaramdan baktı ürününüz stok kontrol aşamasında dedi
Al sat amaçlı 2 tane kit alanları veya iki ayrı sipariş verenleri falan iptal etmek istiyorlarsa etsinler de 2x8 veya 2x16 kit yerine 2 tane 1x8 veya 1x16 single kitten alanlara da dokunmasınlar ayıp ederler.

51377.webp

Benim ki de yarım saat önce onaylandı haneye hayırlı olsun :))))

yarışmacı arkadaşlara başarılar

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-04-21 102150.webp
    Ekran görüntüsü 2026-04-21 102150.webp
    17 KB · Hit: 117
saat kaçta aldın kanka bende aynı rami aldım onay bekliyorda
18:54 veya 56'ydı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sepete ekleme tarihi önemli mi bilmiyorum ama son adımda 5-6 dk takıldım sayfa yüklenmedi satın ala basınca :kekw:

Yaşadığım şehirdeki 2 mağazaya da gittim şimdi , buradaki gözüken stokların internet siparişi için ayrıldığını elden satış yapamayacaklarını söylediler.
Dün kampanya başladığı anda; ihtiyaç dahilinde mağazada tükenmek üzere görünen ürün için önce müşteri hizmetlerini aradım. Mail order ile satın alır, sonra da mağazadan teslim alırım diye. 10 dk telefonda bekledikten sonra 1 adet göründüğü için yapamıyoruz dediler. Mağazayı arayın dediler. Aradım 15 dk ya geliyorum dedim. Ayıramayız filan dediler. Yolda giderken fiyat değiştiğini gördüm. Mağazaya gelince ürün yok ki, konuştuğunuz kişi de yok dedi.

Zaten düğüm koptu, Hayaletlemi konuştum dedim. Aa biraz evvel çıktı dediler. Ama sonra o arkadaş ismini söylemeden mevzuya dahil oldu. neyse gitmişken 1-2 model daha sordum. Hepsine gelen yanıt. Burada yok, Ankara Sincan mağaza almış vs.

Ben dedim yan mahalleden alamadım, ya da şimdi bir şey almak istiyorum ama Ankara Sincan'dan bile alamıyorum diyip, terk ettim.

Not: Bahsettiğim ürün fiyatı artmış şekilde hala satışta. Artış fiyatı yine çok kabul edilmeyecek bir rakam değil. Keza hala aynı mağaza için Tükenmek üzere yazıyor. Stok yok yazmıyor ya da mağaza adı görünmüyor değil. Tükenmek üzere demek maksimum 3 adet var demektir. Ve zamanında telefonla da bu tarz bir stokta olan ürünü alabildiğimi hatırlıyorum. Ne hikmetse bunu alamadık.

alanlara hayırlı olsun alamayanlara ben dahil geçmiş oslun yapacak bir şey yok. Bir daha böyle indirim olur mu sizce

Çoğu üründe internet sitesi üzerinden sipariş yoktu sadece stoktaki mağazalar görünüyordu. Nasıl internet üzerinden sipariş veriyorsunuz? Biri anlatabilir mi rica etsem? Alamadım dün.

Geri