Vatandan aldığım ramler ikinci elde kar bırakır mı?

Konu sahibine ne sallıyonuz ozaman galericilerde galericilik yapmazsın ucuz araba bulup sonra kâr edecek fiyata satıyorlar ne saçma düşünüyorsunuz.ucuz mal görünce ihtiyaç bile olmasa tabi çökeceksin sen çökmezsen başkası çökecek düzen bu şekilde ilerliyor artık bu düzeni bozamassınız yoksa geride kalırsınız hep hep sen kaybedersin.

Konu sahibine ne sallıyonuz ozaman galericilerde galericilik yapmazsın ucuz araba bulup sonra kâr edecek fiyata satıyorlar ne saçma düşünüyorsunuz.ucuz mal görünce ihtiyaç bile olmasa tabi çökeceksin sen çökmezsen başkası çökecek düzen bu şekilde ilerliyor artık bu düzeni bozamassınız yoksa geride kalırsınız hep.
yok çok iyi bir fırsat değilse ihtiyaç dışı almayı bende doğru bulmuyorum bunu söylememe rağmen hala senin yüzünden alamadık yazıyorlar şaka gibi

yok çok iyi bir fırsat değilse ihtiyaç dışı almayı bende doğru bulmuyorum bunu söylememe rağmen hala senin yüzünden alamadık yazıyorlar şaka gibi
Yani tabi herkesin düşüncesi farklı benim düşüncemde kâr edebiceğim bir ürünü ihtiyacım olmasa bile ve gerçekten iyi kâr ile satabileceksem alırım düşünmeden.senin yüzünden alamadık diyenlere gelirsek kimseyi zorla tutan yoktu yetişebilen kaptı nasip işi.

Konu sahibine ne sallıyonuz ozaman galericilerde galericilik yapmazsın ucuz araba bulup sonra kâr edecek fiyata satıyorlar ne saçma düşünüyorsunuz.ucuz mal görünce ihtiyaç bile olmasa tabi çökeceksin sen çökmezsen başkası çökecek düzen bu şekilde ilerliyor artık bu düzeni bozamassınız yoksa geride kalırsınız hep hep sen kaybedersin.
kardeşim satar satarda mesela xpg lancer neon diye ddr5 32 gb ram 11 k ya satıldı lavuklar 22 25 28k yazmışlar sence bu tipler küfürü hak etmiyor mu ?

koskoca vatan binlerce stok girerken 2 tane ram alan adam yüzünden alamadın hadi yoluna çobanım benim
Madem öyle ver aynı fiyata ihtiyacı olan birine. Hani şekiller 1500 ya :)

kardeşim satar satarda mesela xpg lancer neon diye ddr5 32 gb ram 11 k ya satıldı lavuklar 22 25 28k yazmışlar sence bu tipler küfürü hak etmiyor mu ?
reis öyle de herkes kendince haklı e o almasa başkası alıyor zaten hakkım haram olsun diyo bide kimisi :D e sen al yani adam uğraşmış almış hızlı olan kazanıyo he 3-5tane alanlara binevi haklısın ama adam 1tane 2 tane almış önce davranan alıyo işte sıfırı 35kya ramin adam 10 lira düşük yazıyo iki tarafta kar ediyo mutualist ilişki

reis öyle de herkes kendince haklı e o almasa başkası alıyor zaten hakkım haram olsun diyo bide kimisi :D e sen al yani adam uğraşmış almış hızlı olan kazanıyo he 3-5tane alanlara binevi haklısın ama adam 1tane 2 tane almış önce davranan alıyo işte sıfırı 35kya ramin adam 10 lira düşük yazıyo iki tarafta kar ediyo mutualist ilişki
valla hiç umurumda değil kanka ya bu kadar kasmayın bu hayatta ben kovalamadım bile alan alsın banane :D lazım olursa kovalarım olmazsa ihtiyacı olan alsın ama senin gidipte 11e aldığın şeye 25 35 yazman küfüre şayan bir şey laf yaparım zaten satamazlar kim alacak ellerinde patlayacak al sat için alanların
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mesela elemanın birisi 48 gb rame gitmiş 48 bin tl yazmış biriside 64 gb a 28 k sence mantıklı mı bu 48 gb ram satanın yaptığı ben buna laf yapmayayım sövmeyeyimde kime söveyim ?

Aynı şey değil. Galericiler ucuza araba bulabilmek için emek veriyor, masraf yapıyor, uğraşıyor mesai harcıyor. Adamın işi bu zaten. Diğer taraftan halihazırda iyi parası maaşı olup geçim derdi olmayan, senden daha ucuza alabilmesinin tek sebebi o an parasının olması veya senden önce görmüş olması olan fırsatçı herifin teki olması. Bir de açıklama kısmına ihtiyaç fazlalığından satılıktır yazıyorlar da sinirden deli oluyorum. Almasaydın o zaman.. Diyecek çok şey var ama forum kuralları gereği susmak durumundayım.

Geri