❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Hocam geçende yaptılar indirimi neden acaba büyük bir oyun olabilir mi şuanda fiyatlar yüksek olduğuna inan piyasaya olması gereken fiyattan ram sürüyor ama piyasa çok yüksek olduğu için satılacağından çok daha fazla satılıyor piyasayı manipüle ediyorlar bence

Daha geç alanların siparişleri onaylanmış, ben daha erken çekmiştim ama hala bekliyor. Çok saçma...

alanlara hayırlı olsun alamayanlara ben dahil geçmiş oslun yapacak bir şey yok. Bir daha böyle indirim olur mu sizce
gelmez diyenler olacaktır 2 hafta önce de aynısı oldu birt daha gelmez muhabeti falan olacaktır ben niyeyse şuanda piyasayı manipüle ettiklerine inanmaya başladım 3 4 hafta ramlari bu uçar fiyatta tutup sonrasında bir indirim furyası daha yapıp yine olduğundan daha fazla satış yapacaklardır

Çoğu üründe internet sitesi üzerinden sipariş yoktu sadece stoktaki mağazalar görünüyordu. Nasıl internet üzerinden sipariş veriyorsunuz? Biri anlatabilir mi rica etsem? Alamadım dün.
Hocam sen geç kalmışsındır. Normalde hepsi açıktı. Sonrasında stoklar bitince stoktaki mağazaları gör kısmı geliyor.

ddr4 almıştım hala onaylanmamış, arayım sorayım dedim iptal olabilir sırayla gönderim yapıyoruz dedi, siparişi kontrol bile etmedi...

1776756884978.webp

kalan yarışmacılara başarılar şimdi düştü

Beyler ben 2 tane aynı ddr4 8gb ram almıştım biri onaylanmış diğeri onay bekliyorda duruyor sizce iptal yer mi ya

Benimki de onaylandı baya bir geç almıştım hatta aldıktan 3-4 dk sonra stok bitmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,954
Üyeler
192,843
Son üye
Arifxxx32
Geri