🔥İndirim 💥KTC H27E6 320Hz 2K IPS - 11.299 TL 6 Ay Vade Farksız Taksit 💥

bana da yardımcı olur musun ben de böyle şeylerden yararlanmak istiyorum sipariş ettim ama alabilir miyim bilmiyorum
Bonus Flaş kampanyası hocam garanti bonus kartınız varsa bonus flaş indirim oradaki kampanyaları inceleyebilirsiniz.

akbankta kampanya yok mu ya :D

2k 320hz yerine 4k 144 almak daha mantıklı değil mi bir bana mı öyle geliyor 320hz gerekli mi 2k için
asla tavsiye etmem. 27 inc için 2k ile 4k arasında çok görüntü farkı yok . şuan aoc u27g4r kullanıyorum 4k 160hz . yan monitörüm 2k 170hz masa üstünde çok çok az bir fark var .oyunlarda farkını anlayamıyorum. 1080pden 2kya geçince olan hissiyatın 10da 1 farkı yok

tayfun hocam daha iyi bilir fakat segmentinde daha iyi renk gamutuna sahip monitör görmedim o yüzden ktc
Monitörün sağ üst köşede monitör bilgi etiketinin altında 1 pixel ölü çıktı etrafında 2-3 pixelde hafif sönük gibi görüş alanimda değil bile en köşede 2200tl daha iade verdi Amazon. Asus 9kya gelmiş oldu ips glow vesaire hiç yok neredeyse coilwine da yok. Parlaklık çok bile geldi bana Asusla devam etmeye karar verdim.

Konuları pek takip edemedim 1080p icin performansı nasıldır ?

Konuları pek takip edemedim 1080p icin performansı nasıldır ?
27" 1080P tavsiye edilmez genelde hocam sistemin iyi değilse başka çare yok ama pixelleri sayarsın bende 3 sene kullandım farkı 2K'ya geçince anladım. Haricinde renk olarak IPS'in en iyi panellerinden birine sahip gönül rahatlığıyla alınabilir.

G65B mi bu mu sizce? 240hz üstü zaten çok akıcılık farkı olmazda g65b nin kontrast oranı vs. cezbediyor.

G65B mi bu mu sizce? 240hz üstü zaten çok akıcılık farkı olmazda g65b nin kontrast oranı vs. cezbediyor.
IPS'in en iyi panellerinden birisinden bahsediyoruz ben olsam KTC'yi alırım

Samsung s27bg65, kontrast çok önemli görüntü kalitesinde.

Oledler neden aşırı iyi buradan anlayabilirsin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,460
Üyeler
193,053
Son üye
kc.ozn
Geri