❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

O saatte internet stoğu nasıl buldunuz helal olsun
35-36 geçe 3d onay ekranına geldim 3dk satabilirmiyim diye düşünüp aldım o sebepten 39 gözüküyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Elimde patriot 6000mhz Viper Venom var 16gb tek kanal
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benimki de kargo bekliyor
verilir 1-2 saate

ilginç bir şekilde siparişim şimdi onaylandı, kargo kodu vs. yoktur henüz.

Arkadaşlar ddr4 16 gb ramim var kendimde (2x8) şimdi 16x2 alsam performans artışı olur mu pubg tarzı oyunlarda

ilginç bir şekilde siparişim şimdi onaylandı, kargo kodu vs. yoktur henüz.
Daha tam ayarlayamadılar galiba benim ürünlerin 3 ü de onaylanmıştı sonra 2 si onay bekliyor a düştü sonra da 1 i onaylandı diğeri diğeri kargoya verildi 1 tanesi hala onay bekliyor 🙄🙄

Daha tam ayarlayamadılar galiba benim ürünlerin 3 ü de onaylanmıştı sonra 2 si onay bekliyor a düştü sonra da 1 i onaylandı diğeri diğeri kargoya verildi 1 tanesi hala onay bekliyor 🙄🙄
o değilde hherkes doğru olanı yapıp 32 64 ddr5 almış bende gidip patates gibi 16gb ddr4 aldım :/
ddr4 piyasasına çok hakimimde 5'e bişey diyemiyorum. en son 32'lik olanı idefixden geçen sene 4200e almıştım rgb kit kingston furyydi

Benim 48GB RAM kargolanmış bugün.

o değilde hherkes doğru olanı yapıp 32 64 ddr5 almış bende gidip patates gibi 16gb ddr4 aldım :/
ddr4 piyasasına çok hakimimde 5'e bişey diyemiyorum. en son 32'lik olanı idefixden geçen sene 4200e almıştım rgb kit kingston furyydi
Hocam ddr5 geç indirime düştü düştüğü gibi hemen bitti denilebilir bende ddr5 i zor aldım f5 yapa yapa geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,160
Üyeler
192,907
Son üye
Günay Deniz
Geri