Gokselim61
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
18:32 ama simdide onay bekliyor diyorKaçta geçtiniz siparişi hocam
18:32 ama simdide onay bekliyor diyorKaçta geçtiniz siparişi hocam
farklı şubelerden satıldıysa şubenin fatura kesmesi bekleniyordur diye düşünüyorumResmi olarak iptal yiyen var mı şuana kadar? Ben durumu sordum aynı siparişteki ramlerin neden sadece biri onaylı falan diye adamlar sipariş süreci devam ediyor zamanı gelince onaylanır gibi bir şey yazmış ama ben kasıtlı onaylamadıklarını düşünüyorum birini onaylayan ikinciyi neden bekletsin ki?
Bu acele nedir acabaResmi olarak iptal yiyen var mı şuana kadar? Ben durumu sordum aynı siparişteki ramlerin neden sadece biri onaylı falan diye adamlar sipariş süreci devam ediyor zamanı gelince onaylanır gibi bir şey yazmış ama ben kasıtlı onaylamadıklarını düşünüyorum birini onaylayan ikinciyi neden bekletsin ki?
5600ler daha uygun hocam benim dediğim aslında 6000 mhz cl30 falanBen daha uyguna vereceğim ddr5 16 Gb 2 adet var 5600 MHz xpg
Benimki hala onay bekliyo sende mi xpg langer neon 16x2 almıştınBenim ram de onaylandı, ilk indirimi uyurken kaçırdıktan sonra iyi geldi bu. @RPchepfoxCS konu için teşekkürler.
Bende de durum aynı beklemediyizDdr4 siparişim onaylandı sonunda. Ddr5 kaldı bakalım ne zaman onaylaycaklar.
Elimde patriot 6000mhz Viper Venom var 16gb tek kanalArkadaşlar ddr5 ram lazım. 16 veya 32
1*1.5 - 1*2 kazanacaklar değilde usülünce ufak bir kar marjı ile vermek isteyenler ulaşsın.
Benimki de kargo bekliyorAlıntıyı görüntüle
kargolandı benimki
O saatte internet stoğu nasıl buldunuz helal olsunAlıntıyı görüntüle
kargolandı benimki