net 28.075,50 TLÇalışıyorum brutum 160 bin
Bunlar normal benim ki 3.defa onaydan düştü ve onay bekliyor şekline döndü. Geçen ay yapilan indirimde de benzer surecler olmustu. Herhangi bir iptal bilgisi gelmeden heyacanlanmaya gerek yok bence.Sabah onaylandı gözüküyordu sipariş şuan onay bekliyor yine. Böyle olan var mı?
Modlar buna bir şey yapıcak mı yoksa illa sövmek mi gerekiyor dünden beri burada konu kapansın cart curt diye zırlıyor ve sataşıyorAğlayarak günlüğüne yaz belki onaylanır yada ara vatanı puahhaha de kesin onay geliyor
ne çok laf ettiniz hayatımda ilk defa indirimden bir ürün aldım. Satıp ekran kartı alacaz ne yapalım yani.net 28.075,50 TL
Ben aldığın ürüne yada ne yaptığına laf etmiyorum dostum, brüt 160K alan adamın net maaşı ortalama 95K dır o parayı kazanan adam da burada ''ram satıp ekran kartı alacaz'' demez kusura bakma.ne çok laf ettiniz hayatımda ilk defa indirimden bir ürün aldım. Satıp ekran kartı alacaz ne yapalım yani.
kavganızı özelden yapın
Yorum yapmıyorum hocam...Ben aldığın ürüne yada ne yaptığına laf etmiyorum dostum, brüt 160K alan adamın net maaşı ortalama 95K dır o parayı kazanan adam da burada ''ram satıp ekran kartı alacaz'' demez kusura bakma.