❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Resmi olarak iptal yiyen var mı şuana kadar? Ben durumu sordum aynı siparişteki ramlerin neden sadece biri onaylı falan diye adamlar sipariş süreci devam ediyor zamanı gelince onaylanır gibi bir şey yazmış ama ben kasıtlı onaylamadıklarını düşünüyorum birini onaylayan ikinciyi neden bekletsin ki?

Resmi olarak iptal yiyen var mı şuana kadar? Ben durumu sordum aynı siparişteki ramlerin neden sadece biri onaylı falan diye adamlar sipariş süreci devam ediyor zamanı gelince onaylanır gibi bir şey yazmış ama ben kasıtlı onaylamadıklarını düşünüyorum birini onaylayan ikinciyi neden bekletsin ki?
farklı şubelerden satıldıysa şubenin fatura kesmesi bekleniyordur diye düşünüyorum

Bu acele nedir acaba :D ürünü sipariş vermişsin işte herkes ram almış yoğunluk vardır

çok şükür bi ddr4 kapabildik aradan
Ekran görüntüsü 2026-04-21 145534.webp

Ddr4 siparişim onaylandı sonunda. Ddr5 kaldı bakalım ne zaman onaylaycaklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,177
Üyeler
192,919
Son üye
Recepaltunn
Geri