❌İndirim Bitti! Iffalcon 55U95A 4K Ultra HD 55" MiniLED TV 40.999 TL

Bir süredir stoklarda yoktu 3 Ay önce Lansman fiyatıyla 37.000 TL 3 Taksitle almıştım aşırı memnunum. 41 Bin TL den tekrar stoklara girmiş bayadır stoklarda yoktu diye hatırlıyorum. Değerlendirilebilir. F/P MiniLED arayanlar çökebilir.

TCL C6K Miniled 55" modeli de iki gün önce Vatan'da 41500TL bandındaydı. Muhtemelen aynı ürünün farklı marka basılmış halidir fakat tekrar denk gelirse Paraf kampanyaları ile Vatan'dan almak daha mantıklı olabilir acelesi yoksa.

Ayrıca 2 gün önce bu model Amazon.com.tr üzerinde 39999TL, 50" olan model ise 29999TL idi zamlanmışlar...

TCL C6K Miniled 55" modeli de iki gün önce Vatan'da 41500TL bandındaydı. Muhtemelen aynı ürünün farklı marka basılmış halidir fakat tekrar denk gelirse Paraf kampanyaları ile Vatan'dan almak daha mantıklı olabilir acelesi yoksa.

Ayrıca 2 gün önce bu model Amazon.com.tr üzerinde 39999TL, 50" olan model ise 29999TL idi zamlanmışlar...
CK6 Tercih Edilebilir Bu Fiyatlara .

50 İnç Modelinede Ufak Bir Zam Gelmiş Ama Yinede Tercih Edilebilir .

hala bunun 65" modeli ile NextStar YE-65IDWP14 modeli arasındayım. Çok kararsız kaldım güzel teknik bi inceleme yapan da bulamadım :d

hala bunun 65" modeli ile NextStar YE-65IDWP14 modeli arasındayım. Çok kararsız kaldım güzel teknik bi inceleme yapan da bulamadım :d
next giriş seviye kral 25 k idi mini led ( 65 inç ) , misal iffalcon 33k ( 55 inç ) idi vatanda paraf indirimiyle baya iyi düşüyordu lansman a özel , iffalcon teknik özelliklere baktığımızda bütçeye göre next ten iyi , fiyat olarak da pahalı kalıyor bütçen varsa tcl yada samsung al derim , bütçen kısıtlıysa iffalcon alınabilir ama teknik servisi hakkında iyi mi kötü mü belli değil , next kesinlikle servis kalitesinde bütün firmaları sollar , servis çalışanları çok ilgili ve yardımcı oluyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

lansman da 65 inç fiyatı paraf indirimiyle o fiyatlara geliyordu

Dün TCL c6k aldık 45600e indirim yaptılar normalde 51küsürdü, MediaMarkt 4 taksit satıcı 5 6bin zam gelecek diyordu harbiden gelmiş 61k olmuş

Dün TCL c6k aldık 45600e indirim yaptılar normalde 51küsürdü, MediaMarkt 4 taksit satıcı 5 6bin zam gelecek diyordu harbiden gelmiş 61k olmuş
Her gece 41500 vatanda hocam

55 inc 30-40k bandında önerebileceğiniz televizyon var mı ?

Vatan geceleri bazı ürün gruplarında %20'ye varan indirimler yapıyor. İndirime giren ürünler ve indirim yüzdeleri zaman zaman değişiyor.
Bilmiyordum sağolun hocam. Ben iffalcon veya bu tcl arasında kalmıştım 60k görünce geri çekilmiştim takip edeyim denk gelirse alayım. Bu tcl oyun oynamaya uygun mu hocam? Hikayeli oyunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,963
Üyeler
192,844
Son üye
Quelodys
Geri