Samsung Odyssey OLED G5 G50SF 27'' 21K Ya /OLED/ Alınır Mı? ?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0G1TC...=ogi&th=1&psc=1&tag=akakcepromotions-21&psc=1
Baktığım kadarıyla sadece pivot haraketleri eksik . 2k oled 180hz 0.03 ms bu fiyat a alınabilir mi ?

200 TL de kupon var

Fiyatlar yakınken olmaz

Glossy QD Oled buna veya samsung g6 mat a cık. Hem pivot vb var hem 240hz. Hem de 50 nit parlak G5' e göre. (G6)

Glossy olan asus ise benzer parlaklıkta g5 ile ama Glossy. Odan ışık almıyorsa bence daha iyi G6 dan biraz düşük parlaklığa ragmen.
Kendim ise G6 Kullanıyorum memnunum

Fiyatlar yakınken olmaz

Glossy QD Oled buna veya samsung g6 mat a cık. Hem pivot vb var hem 240hz. Hem de 50 nit parlak G5' e göre. (G6)

Glossy olan asus ise benzer parlaklıkta g5 ile ama Glossy. Odan ışık almıyorsa bence daha iyi G6 dan biraz düşük parlaklığa ragmen.
Kendim ise G6 Kullanıyorum memnunum

Normalde 12 bin TL’ye IPS monitör almayı düşünüyordum, ancak 21 bin TL’ye OLED görünce üzerine 9 bin TL daha ekleyip OLED alırım diye düşündüm. Fakat bu model pek beğenilen bir seçenek değil gibi, siz de önermediniz. Onun yerine 26 bin TL’lik bir monitör önerdiniz ama bu bütçemi fazlasıyla aşıyor. Eğer daha uygun fiyatlı OLED seçenekleri yoksa IPS ile devam edeceğim.

Normalde 12 bin TL’ye IPS monitör almayı düşünüyordum, ancak 21 bin TL’ye OLED görünce üzerine 9 bin TL daha ekleyip OLED alırım diye düşündüm. Fakat bu model pek beğenilen bir seçenek değil gibi, siz de önermediniz. Onun yerine 26 bin TL’lik bir monitör önerdiniz ama bu bütçemi fazlasıyla aşıyor. Eğer daha uygun fiyatlı OLED seçenekleri yoksa IPS ile devam edeceğim.
23999 dan aşağı yok onu da almayın 1000 lira koyup g6 alırsınız. G6 alamıyorsanız bence baya bi bütçe inip IPS' e falan geri dönün. G6 ile g5 fiyatı bu kadar yakınken g5 öneremem. G6 normalde 27-28. G5 ise 19999 max olurdu

G5 dışında maalesef F/P oled yok bu arada G6 yerine G5 tercih ederim aradaki 60 hz fark tölere edilebilir aldığın zaman zaten G5'i bile full parlaklıkta kullanmazsın. Ben G5 kullanırken yarıda kullanıyordum galiba. Monitör kolundaki pivot özelliklere vs gelirsek zaten kendi kolunu kullanma NBF80 al.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

G5 dışında maalesef F/P oled yok bu arada G6 yerine G5 tercih ederim aradaki 60 hz fark tölere edilebilir aldığın zaman zaten G5'i bile full parlaklıkta kullanmazsın. Monitör kolundaki pivot özelliklere vs gelirsek zaten kendi kolunu kullanma NBF80 al.
G5'i Samsung'un öğrenci veya kamu mağazasından al çok çok daha ucuza gelir. En son kamu da 17 öğrenci de 18.5-19 gibi bir şeydi.

G5 dışında maalesef F/P oled yok bu arada G6 yerine G5 tercih ederim aradaki 60 hz fark tölere edilebilir aldığın zaman zaten G5'i bile full parlaklıkta kullanmazsın. Ben G5 kullanırken yarıda kullanıyordum galiba. Monitör kolundaki pivot özelliklere vs gelirsek zaten kendi kolunu kullanma NBF80 al.

G5'i Samsung'un öğrenci veya kamu mağazasından al çok çok daha ucuza gelir. En son kamu da 17 öğrenci de 18.5-19 gibi bir şeydi.
Kamu da ki güncel fiyatı 18.287 TL'imiş.

Son düzenleme:

Kamu da ki güncel fiyatı 18.287 TL'imiş.
Link atabilirmisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,370
Üyeler
193,015
Son üye
qreabadda
Geri