❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Mh ile görüştüm iki adet ram siparşiniz olduğu için iptal edilmiştir dedi. Neden seçim hakkı vermediniz dediğimde hiçbir cevap veremedi. Aynı özelliklerde olmayan ürünleri kafalarına göre seçim hakkı sunmadan iptal etmeleri tam olarak beceriksizlik. Seçim hakkı sunulmadan ddr4 ramimi onaylamışlar. Mağzalarda 3-4 adet alanları gördük bu kadarınada pes cidden.
Siparişlerim farklı zamanlarda birisi ddr4 olmasına rağmen iptal edildi. Kafalarına göre uygun olanı onaylamışlar.

Mh ile görüştüm iki adet ram siparşiniz olduğu için iptal edilmiştir dedi. Neden seçim hakkı vermediniz dediğimde hiçbir cevap veremedi. Aynı özelliklerde olmayan ürünleri kafalarına göre seçim hakkı sunmadan iptal etmeleri tam olarak beceriksizlik. Seçim hakkı sunulmadan ddr4 ramimi onaylamışlar. Mağzalarda 3-4 adet alanları gördük bu kadarınada pes cidden.
Ben böyle yazınca Vatan süper sorgulama diyorlardı, al satçı diyorlardı önceki konuda. Sorun sana sorulmadan siparişini iptal etmeleri.

O normalde yasak bu arada ama bir yolunu bulmuştur çalışanlar. Mesela o dediğin 10 tane alanlar sistemde 10 tane aldı gözükmüyordur tek tek farklı kişilere falan girmişlerdir satışlarını.
Nasıl saçmalık ya. Çalışan ya da okuyan insanlar ne yapacak ?

benim tek urun bu sekilde. henuz iptal yemedi. 18:50 siparis zamani.

sayin vatan yetkilileri eger goruyorsaniz ben gercekten kullanmak icin aldim. sabahtan beri al satcilar ile kavga ediyorum hatta sari sitede. lutfen benimkileri gonderin 🙏

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-04-21 165435.webp
    Ekran görüntüsü 2026-04-21 165435.webp
    51.4 KB · Hit: 114
Hocam ama sadece ddr5 alan adamın siparişini de iptal etmişler ddd4 lerin 1 i kargoda diğeri de kargo bekliyor o nasıl olacak 😂
Bazılarına stokdan dolayı da sebepsiz iptal yapmış olabilirler ve bazılarınınki de sipariş geçmişleri ile alakalı olabilir.

Sırf stoktan iptal yiyenlere geçmiş olsun. DDR4 lerde çok stok sorunu yok da DDR5 de biraz olacak sanırım.

Hocam ama sadece ddr5 alan adamın siparişini de iptal etmişler ddd4 lerin 1 i kargoda diğeri de kargo bekliyor o nasıl olacak 😂
Bence de stokta kalmadığı için iptal geçiyorlar. Elden verdiler millete. THH ye gidin topluca iptal edilenler olarak grup kurup. Toplu dava açın

Ben böyle yazınca Vatan süper sorgulama diyorlardı, al satçı diyorlardı önceki konuda. Sorun sana sorulmadan siparişini iptal etmeleri.
Evet benim sinirlendiğim kısımda bana tercih sunulmaması kardeşime sistem ayarlıyorum. Ddr4 olanakar sadece indirimde sanıp onu aldım. Daha sonrasında ddr5te indirim görünce zor bela aldım sonuç ise hüsran muadil olmayab iki üründen ucuzu yolla pahalısı kalsın… Elimizde stok kalmadı demiyorlarda direkt iptal ediliyor. Hadi beni iptal ettin,tercih sunmadın tekli alanları iptal etmesine ne demeli? Kısacası stoklardakileti elden mağzalar sattı elimizde stok yok çak iptali

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,927
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri