Benim 18:51. Bir dakika ile onay gelmezse kendimi asacam18:50
Benim 18:51. Bir dakika ile onay gelmezse kendimi asacam18:50
7800x3d icin 5200Mhz resmi destek siniriydi. 6400Mhzden 6000Mhzye denildigi gibi manuel ayarlarla dusulur CAS latency avantaji da olabilir bir miktar ve daha az isinabilir. Ben linki 8000Mhz oldugunu bilerek attim amac daha cok fiziki yapisini gostermekti. 8000Mhz versiyonu ek fan olmadan 73"ye ulasabiliyormus ki ram omrune, sistem stabilitesine uzun vadede eksi yazar bu, sogutma performansi iyi degilse bol isikli ramlwrden uzak durmak lazim. Bendeki Corsair Dominator Platinum 26-27'lerde takiliyor yukte 31'ydi sanirim.7800x3d ile kullancam ben 6000 cl 30 elle yapılır mı
wp grubuna bildirim geldi indirim kaplanının ddr4 indirim haberini gördüm, keşke ddr5 de olsa derken gruba ddr5 indirimlerini de attı saat 18.40 civarıydı, öyle denk geldi aldık.Nasıl yakalıyorsunuz olm her sn donanım arsivine mı bakıyorsunuz
DDR4 19:08 de aldım ben iptal yemedim DDR5'lerin iptali stoktan kaynaklı bence uğraşmamak için ticari demişler geçmişler.DDR4'lerde ticari muhabbet ayağına iptal yiyen yok sanırım.
ne var sorBEYLER MÜŞTERİ HİZMETLERİYLE KONUŞUYORUM ŞUAN XPG LANCER NEON 16X2 STOKTA BİTTİĞİ İÇİN İPTAL ETMİŞLER. MUADİL ÜRÜN TEKLİF ETTİLER NE İSTİYİM ACİL
SK Hynix modüller gerçekten sağlam ama gidip de AMD tarafında önerilen hızların üstüne çıkılmaması lazım bence ne gerek var7800x3d icin 5200Mhz resmi destek siniriydi. 6400Mhzden 6000Mhzye denildigi gibi manuel ayarlarla dusulur CAS latency avantaji da olabilir bir miktar ve daha az isinabilir. Ben linki 8000Mhz oldugunu bilerek attim amac daha cok fiziki yapisini gostermekti. 8000Mhz versiyonu ek fan olmadan 73"ye ulasabiliyormus ki ram omrune, sistem stabilitesine uzun vadede eksi yazar bu, sogutma performansi iyi degilse bol isikli ramlwrden uzak durmak lazim. Bendeki Corsair Dominator Platinum 26-27'lerde takiliyor yukte 31'ydi sanirim.
sordum suan bekleticem sizi diyip müzikli menüye attılar salsa dansı yapıyorum mkne var sor
Onlar mı aradı yoksa sen mi aradın?BEYLER MÜŞTERİ HİZMETLERİYLE KONUŞUYORUM ŞUAN XPG LANCER NEON 16X2 STOKTA BİTTİĞİ İÇİN İPTAL ETMİŞLER. MUADİL ÜRÜN TEKLİF ETTİLER NE İSTİYİM ACİL
Benim aldığım modelde o muadil ürünü kendin mi seçiyorsun onlar mı teklif ediyorBEYLER MÜŞTERİ HİZMETLERİYLE KONUŞUYORUM ŞUAN XPG LANCER NEON 16X2 STOKTA BİTTİĞİ İÇİN İPTAL ETMİŞLER. MUADİL ÜRÜN TEKLİF ETTİLER NE İSTİYİM ACİL
Yine çok güzel tespit yapmışın kralım benim.Allah bir yerden verince bir yerden kısmış reis, para bol ama akıl kıt.