❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Sen İntel de mi AMD'de mi kullanacaksın AMD'de kullanacaksan zaten BIOS'dan timing ayarı şart sana 8000 de stabil kullanamazsın o hazır expo profili ile.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kodunun farklı olmasının çok önemi yok ram modeli ayn
Evet amd olmuyor

Sen İntel de mi AMD'de mi kullanacaksın AMD'de kullanacaksan zaten BIOS'dan timing ayarı şart sana 8000 de stabil kullanamazsın o hazır expo profili ile.

Kodunun farklı olmasının çok önemi yok ram modeli aynı
7800x3d ile kullancam ben 6000 cl 30 elle yapılır mı

18.12 mail bile yok

Müşteri hizmetlerini aradım direkt farklı mı oluyo

Millete geçen 96lıkları fırlattılar bizimkilere göz koyuyolar
gecen ki indirimden faydalanmis miydiniz? nasil bu sekilde suclar gibi iptal edebiliyorlar ben anlamadim vallahi.

Bu vatandaki model 6400 cl32 diye geçiyo bu arada hiç ayar yapmadan bunu kullanmak mantıklı değil mi
Kankam hangisini aldın sen hangisini aldıysan at ona göre bir yorum yapayım. Hazır expo profili kullanmak hiçbir zaman mantıklı değil Nebi'nin Hynix timinglerini girersin.

Benim 48gblık xpgleri iptal etmişler arıyorum adetli alımdan dolayı diyo 1 adet aldım zaten diyorum ilgili birim biz değiliz yardımcı olamayız diyo
Hocam benımde aynı urunum ıptal edıldı. Muhtemelen sitedeki stok ile mağzadaki stok sayı bilgilerinde uyumsuzluk vardı.

Bu vatandaki model 6400 cl32 diye geçiyo bu arada hiç ayar yapmadan bunu kullanmak mantıklı değil mi
amd icin altin oran 6000-30 seklinde hocam. kendiniz manuel ayar yapicaksiniz muhtemelen. intel de boyle bir durum yok. amd icin de bir suru rehber var zaten, yaparsiniz kolaylikla.

Kankam hangisini aldın sen hangisini aldıysan at ona göre bir yorum yapayım. Hazır expo profili kullanmak hiçbir zaman mantıklı değil Nebi'nin Hynix timinglerini girersin.

bunu aldım

Ramlerin bi gelsin sakin ol ondan sonrasını gelince düşünürsün :D Ramlerin gelsin söz ben yardımcı olcam timinglerini girdircem :)

Benden önce alan onaylanmamış benden sonra alan faturalanmıs falan değişik bir sistem var. Aynı ürünler aslında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,947
Üyeler
192,840
Son üye
Kingg
Geri