10K Bütçeli Ana kart Önerisi?

tm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

reis bu attigin tebilondaki normal modelimi yoksa shift modelimi

shift modeli belki benim kasaya uymaz genelde küçük kasaları uymuyor bilgij varmı
Shift olan kablo girişlerinin yönü değiştirilmiş hali tek fark bu normal alın her kasaya olmuyabiliyor shift olan.

Shift olan kablo girişlerinin yönü değiştirilmiş hali tek fark bu normal alın her kasaya olmuyor shift olan.
biliyorumda küçük kasalarda sorun yaratiyordu arkadasta var 2 kere kasa degistirdi ondan soruyum dedim

reis bu indirimde falanmi şuanda 10 bin tl

biliyorumda küçük kasalarda sorun yaratiyordu arkadasta var 2 kere kasa degistirdi ondan soruyum dedim

reis bu indirimde falanmi şuanda 10 bin tl
Tebilondaki normal olan.

reis Asus TUF Gaming B650-PLUS Wi-Fi
fakat kampanya bekliyordum 10k ya bundan iyileri duserse diye
Hocam çok benzer yapıda anakartlar ama Gigabyte bi tık daha iyi diyebilirim. Dikkat etmen gereken tek nokta Gigabyte'a 3. SSD yi takarsan hızı yarıya düşüyor. 2 Adet SSD tak en fazla yani.

Hocam çok benzer yapıda anakartlar ama Gigabyte bi tık daha iyi diyebilirim. Dikkat etmen gereken tek nokta Gigabyte'a 3. SSD yi takarsan hızı yarıya düşüyor. 2 Adet SSD tak en fazla yani.
bugüne ozel kampanya var alabilirm.baska kampanya varmi diye bakiyorum bu fiyata yoksa alicam

bildiğiniz güzel kampanyalar varmı suanda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,965
Üyeler
192,844
Son üye
Quelodys
Geri