❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

bana onerdikleri urun sistemlerine dusmus ancak sira ile ariyorlar sanirim. bu ne dmeek kanka anlamadım tam
size urun onermisler mi diye kontrol edicem dedi musteri hizmetleri, kontrol ettiginde az once yazdigim urun bana onerilmis sekilde gozukuyordu. satis ekibi vb urunu oneriyor musteri hizmetleri de iletisime geciyor sanirim hocam.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben tüketici hakem heyetine vereceğim. 2 siparişten uygun fiyatlı olanı gönderip yüksek fiyatlı olanı iptal etmesi zaten başlı başına art niyet göstergesi. Kaldı ki madem tacir görüyorsun diğer siparişi de gönderme.

Hakem heyeti de haklı bulmayacaktır diye düşünüyorum.

48 almaya çalışırken adres kısmında hata verdi hocam. Sonra 64'lük olanı sepete ekledim bir daha ekle çıkar yapılırsa hata verir diye ikisini birden aldım ama 48'e iptal geldi dediğim gibi.
Zaten gerginlik seviyesi üst seviye sepete girene kadar canın çıkıyor bir de silmeye uğraşıyorsun silmiyor 😂 h.o

bir an yukselmistim mesaji guncellemeniz iyi oldu hocam :)
kral sana başka bilgi verdiler mi? banada aynı rami teklif ettilerde ne zaman kargoya verilir veya siparişlerimizde görebilecekmiyiz falan bende hala xpg lancer neon gözüküyo siparişlerde

kral sana başka bilgi verdiler mi? banada aynı rami teklif ettilerde ne zaman kargoya verilir veya siparişlerimizde görebilecekmiyiz falan bende hala xpg lancer neon gözüküyo siparişlerde
hocam onayimi aldilar baska da bir sey soylemediler. yarin veya baska bir gun kargolanir sanirim.

Geri