- Reaksiyon skoru
- 16
3500 tl bütçem var akvaryum kasa düşünüyorum siyah renk ne önerirsiniz
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...CqRT11_K4eRtn4z54-vwegDtkvKMCeQBoC0wgQAvD_BwE bu kasa ile ilgili bilginiz var mı bütçeden ne kadar tasarruf edebilirsem o kadar iyiDark Guardian Pro 2026
Şu an biraz fazla hitim bu kasaya Çünkü kendiliğinden dikey ekran kartı montajı kabul ediyor fanları fena değil büyüklüğü çok güzel çift odalı yapısı var bunun dışında sunabildikleri bu fiyat bandına gayet okey sadece sacı birazcık İnce
Fanlar ARGB mi hocam ?Dark Guardian Pro 2026
Şu an biraz fazla hitim bu kasaya Çünkü kendiliğinden dikey ekran kartı montajı kabul ediyor fanları fena değil büyüklüğü çok güzel çift odalı yapısı var bunun dışında sunabildikleri bu fiyat bandına gayet okey sadece sacı birazcık İnce
Dark, Akakçe'de 3600 gözüküyor ama Teknobiyotik'te 2750TL. O kadar mantıklı gibi bu durumda.
www.zoko.com.tr
zoko king3500 tl bütçem var akvaryum kasa düşünüyorum siyah renk ne önerirsiniz
kral bu modelde kasa genişliği az6 adet reverse fan ve 1 adet egzoz fan mevcut f/p bir kasa diyebilirim. Hava akışı bakımından bütçeye göre değerlendirilebilir bir kasa.Zoko Emperor Siyah 7x12cm ARGB Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa Zoko Emperor Siyah 7x12cm ARGB Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa Zoko Emperor Siyah 7x12cm ARGB Fanlı ATX Gaming Akvaryum Kasa
ZOKO EMPEROR: E-ATX Destekli Panoramik Akvaryum Tasarımı Sınırları zorlayanlar için tasarlandı! ZOKO EMPEROR, sadece bir kasa değil, sisteminiz için bir sergi sarayıdır. 0,7 mm SPCC ultra kalın şasisi, E-ATX anakart desteği ve panoramik cam panelleriyle en güçlü donanımlarınızı profesyonel bir...www.zoko.com.tr
King modelinde 4 adet pozitif ve 3 adet reverse fan var diye biliyorum.zoko king
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kral bu modelde kasa genişliği az
Arkadaş aerocool mAtx kasa atmış pek genişliğe ihtiyacı yok gibi görünüyor.https://www.akakce.com/bilgisayar-k...CqRT11_K4eRtn4z54-vwegDtkvKMCeQBoC0wgQAvD_BwE bu kasa ile ilgili bilginiz var mı bütçeden ne kadar tasarruf edebilirsem o kadar iyi
zoko modeli 6 rev 1 pos var kasa malzemesi çok daha iyi ve genişliği daha iyiKing modelinde 4 adet pozitif ve 3 adet reverse fan var diye biliyorum.
Arkadaş aerocool mAtx kasa atmış pek genişliğe ihtiyacı yok gibi görünüyor.