ANtiQ08
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,868
Elimde 10k civarı bir para var iyi bir dinamik mikrofon ve 2-4K lık üzmüyecek bir ses kartı almayı düşünüyorum kafamı kurcalan bir konu var elimdeki corsair hs80max kulaklığı satıp satmama konusunda kararsızım şu şekil 2 senaryoya gidebilirim
1- Elimdeki kulaklığı tutar iyi bir dinamik mikrofon ve ses kartı alırım
Veya
2-corsair hs80 max ı satarım tahmini 6-7k arası para getirir kulaklık + mikrofon+ ses kartı alırım ama kulaklığımın 0 ı 9k civarında ve beyaz alacağım kulaklıkta seviye düşeceğim
Bu senaryoda hangisini yapmak daha mantıklı?
Kulaklıktan memnun değilim yazılımı berbat yazılım olmayınca sesi derinden veriyor veya dongle çalışmıyor Bluetooth la bağlayıncada aynı şekilde kafamı çok karıştıran bir kulaklık oldu açıkçası aşırı premium ama yazılımı berbat.
İçerik üreteceğim aynı zamanda oyun oynuyorum sizce hangi senaryoya gitmem daha mantıklı?
1- Elimdeki kulaklığı tutar iyi bir dinamik mikrofon ve ses kartı alırım
Veya
2-corsair hs80 max ı satarım tahmini 6-7k arası para getirir kulaklık + mikrofon+ ses kartı alırım ama kulaklığımın 0 ı 9k civarında ve beyaz alacağım kulaklıkta seviye düşeceğim
Bu senaryoda hangisini yapmak daha mantıklı?
Kulaklıktan memnun değilim yazılımı berbat yazılım olmayınca sesi derinden veriyor veya dongle çalışmıyor Bluetooth la bağlayıncada aynı şekilde kafamı çok karıştıran bir kulaklık oldu açıkçası aşırı premium ama yazılımı berbat.
İçerik üreteceğim aynı zamanda oyun oynuyorum sizce hangi senaryoya gitmem daha mantıklı?