Huawei Pura90 Pro Max Alınır Mı?

hocam bu telefon 42.800 tl daha yeni çıktı, samsung güzel ama yenilik artık fazla yok s26 ultra iyi ama ondada fiyat çok pahalı 90 bin tl
yazılımı gayet yeterli çok fazla seçenek var emin olabilirsin. sırf yazılım için Samsung alıyorum telefonun kendisi de güzel zaten s25 serisine bakabilirsin s26 şart degil

Huawei nova 13 kullanıyorum
Ekran oled olması çok iyi görüntü kalitesi güzel
Ekran çözünürlüğü: Yüksek ve düşük seçeneği var
Güneşli havalarda parlaklığı iyi
Google oturum açma bildirimi gelmiyor

yazılımı gayet yeterli çok fazla seçenek var emin olabilirsin. sırf yazılım için Samsung alıyorum telefonun kendisi de güzel zaten s25 serisine bakabilirsin s26 şart degil
Hocam yazılım olarak diyorsan şuan yazılım uyumluluğu en iyi cihazlar huawei cihazlar bunu biliyorsun değil mi? yazılım pil uyumu bile en iyi cihaz deniyor. samsung biliyorum senelerce kullandım ve şuan kardeşim s24 kullanıyor. 5 bin tl daha fazla verip s25 al diyorsun yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Huawei nova 13 kullanıyorum
Ekran oled olması çok iyi görüntü kalitesi güzel
Ekran çözünürlüğü: Yüksek ve düşük seçeneği var
Güneşli havalarda parlaklığı iyi
Google oturum açma bildirimi gelmiyor
banka uygulamaları sorunsuz çalışıyor mu sende. garanti mesela arkadaşta devlet bankalarında sorun yok ama garantide atma sorunu vardı

Hocam yazılım olarak diyorsan şuan yazılım uyumluluğu en iyi cihazlar huawei cihazlar bunu biliyorsun değil mi? yazılım pil uyumu bile en iyi cihaz deniyor. samsung biliyorum senelerce kullandım ve şuan kardeşim s24 kullanıyor. 5 bin tl daha fazla verip s25 al diyorsun yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

banka uygulamaları sorunsuz çalışıyor mu sende. garanti mesela arkadaşta devlet bankalarında sorun yok ama garantide atma sorunu vardı
Çalışıyor garanti bankası

4 sene huawei p40 lite kullandım 1 kez kasmadı telefon 4 sene sonunda halen 1 günden fazla şarjı gidiyordu ve uygulamalarla ilgili hiç bir şekilde sıkıntı yaşamadım.
huawei hoşuma gidiyor ama hiç uzun süre kullanmak nasip olmadı

huawei hoşuma gidiyor ama hiç uzun süre kullanmak nasip olmadı
yanlış yönlendirmek istemem ama bence çok çok başarılı bir marka google sorun olacağını da sanmıyorum ben 5 6 sene öncesine kadar hiç bir sorun yaşamıyordum uygulamalarda şimdi daha da sorun olmaz

Geri