❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Benim tahminim o iptal yiyenler sepet bugu ile satın alanlar diye düşünüyorun
Sepet bugu nedir hocam bug yaparak aldılar demek istiyorsan ve eğer öyleyse haklısın ama öyle değilse müşteri haklı vatan elinde stok yoksa muadil ram göndermesi gerekiyor bence.

faturan kesilmediyse bir hakkın olmuyor diyor arkadaş da ket vurmaya çalışmıyor sana. uğraştığınla kalırsın onu bil sadece.

kargosu dağıtımdayken aldığı ürün iptal edilmiş birisiyim ben. hiçbir hakkınız yok fatura kesilmedikce. satis sozlesmesi falan hikaye, gidin ugrasin ogreniceksiniz zaten...
Boş,bomboş bir yorum olmuş sizinkisi.

Vatan ile ilgili yaşadığım ufak bir THH olayını anlatayım, olayın nasıl işlediğine siz karar verin.

Ocak ayında 135 bine satılan RTX5090 lı sistemi almıştım tabi son alanlardan biri olabilirim. Herkesin sistem eksiksiz gönderildi sıra bana geldi ortada 5090 kalmadı, tüm parçaları gönderdiler 1 haftayı geçti halen 5090 ortada yok, kart da inno3d.

Sonra bunlar aradı beni ''5090 maalesef elimizde yok o yüzden size muadil ürün verelim'' tamam dedim muadiller ne? saydı şu bu model falan diye sonrasında üste 40-50K vermem gerektiğinden bahsedince tamam dedim hanımefendi hiç boşa saymayın belli ki siz beni mağdur edeceksiniz birebir üste ücret almadan 5090 veriyor musunuz? vermiyor musunuz? yok veremiyoruz. İyi günler hakkımı farklı mecralarda arıcam bilginiz olsun dedim kadının cevabı ''tabi arayabilirsiniz''

Sonrasında internet üzerinden THH ye verdim 2 gün sonra arayıp ''elimizde inno3d 5090 OC'' modeli var gönderelim dediler. Düz model yerine OC modeli gönderdiler. İlerleyen zamanlarda da en az 5 kere vatanın avukatı aradı THH başvurunuzu geri çekmeniz gerekiyor diye çekmedim de öylece kaldı :kekw:

Sepet bugu nedir hocam bug yaparak aldılar demek istiyorsan ve eğer öyleyse haklısın ama öyle değilse müşteri haklı vatan elinde stok yoksa muadil ram göndermesi gerekiyor bence
Ram sepetinde ekliyse stok bittiginde dahi gözüküyordu basıp durdugunda - stok hatası veriyordu bazende ödeme sayfasına atıyordu

Vatan ile ilgili yaşadığım ufak bir THH olayını anlatayım, olayın nasıl işlediğine siz karar verin.

Ocak ayında 135 bine satılan RTX5090 lı sistemi almıştım tabi son alanlardan biri olabilirim. Herkesin sistem eksiksiz gönderildi sıra bana geldi ortada 5090 kalmadı, tüm parçaları gönderdiler 1 haftayı geçti halen 5090 ortada yok, kart da inno3d.

Sonra bunlar aradı beni ''5090 maalesef elimizde yok o yüzden size muadil ürün verelim'' tamam dedim muadiller ne? saydı şu bu model falan diye sonrasında üste 40-50K vermem gerektiğinden bahsedince tamam dedim hanımefendi hiç boşa saymayın belli ki siz beni mağdur edeceksiniz birebir üste ücret almadan 5090 veriyor musunuz? vermiyor musunuz? yok veremiyoruz. İyi günler hakkımı farklı mecralarda arıcam bilginiz olsun dedim kadının cevabı ''tabi arayabilirsiniz''

Sonrasında internet üzerinden THH ye verdim 2 gün sonra arayıp ''elimizde inno3d 5090 OC'' modeli var gönderelim dediler. Düz model yerine OC modeli gönderdiler. İlerleyen zamanlarda da en az 5 kere vatanın avukatı aradı THH başvurunuzu geri çekmeniz gerekiyor diye çekmedim de öylece kaldı :kekw:
iyi size vermişler benim elimde tüketici hakem heyeti kararı var yine de uygulamıyolar ilamlı icra takibi başlattım uğraşıyoruz :D

Vatan'ın yüzlerce şubesi olmasından dolayı kaynaklanıyor bu ortalık karışıyor o yüzden diğer firmalar gibi 2-3 şubesi olsa sorun olmaz
İsterse 10 bin şubesi olsun, o şubelerin hepsi tek bir sisteme bağlı, o sisteme koyacağın kişi başı 1 adet sınırı da oradaki yetkili kişiler için 3 dakikalık iş. Sen mağazaya gittiğin zaman 3-5 adeti bırak 2.rami bile sistem sana satış için izin vermeyecek isterse oradaki çalışan babanın oğlu olsun.

İsterse 10 bin şubesi olsun, o şubelerin hepsi tek bir sisteme bağlı, o sisteme koyacağın kişi başı 1 adet sınırı da oradaki yetkili kişiler için 3 dakikalık iş. Sen mağazaya gittiğin zaman 3-5 adeti bırak 2.rami bile sistem sana satış için izin vermeyecek isterse oradaki çalışan babanın oğlu olsun.
Hocam çalışan sayısı çok fazla olduğu için onların da ortalığı karıştırma kampanyayı suistimal etme ihtimalleri de var her ne kadar sistem işi de olsa nerde çokluk orda bkluk hesabı

Hak felan vermeyin kardeşim, sonra neden haklarım, özgürlüklerim neden kısıtlanıyor neden bir anda siparişim iptal olmuş fazla fiyattan tekrar satışa sunmuşlar vs demeyin. İstenirse 1 tane istenirse 100 tane alsın adam, ortada kampanya sınırlama hiçbir şey yok iken bunu döndürüyorlarsa bu düpedüz dolandırıcılıktır.
Yok öyle bir dünya. Kimse aç doyurmak için kampanya yapmıyor, sen kalkıp sınır yok diye 5 kit alıp burada ''ama ortada kampanya sınırı yok'' gibisinden şark kurnazlığı yapamazsın. O kitlerin ticari amaçlı satılacağı belli zaten.

Ürün alırken kabul ettiğin satış sözleşmesinde bulunan bir madde, oku bakalım ''neyi kabul etmişsin''

8. KAMPANYALI SATIŞLAR

8.1.
Kampanyalı satış fiyatları birer (1) adet alımlar için geçerli olup çoklu sipariş verilemez.

Verenler ve teslim alanlar var diyeceksen o da firmanın inisiyatifine kalmış bir şey. Ama X kişiye göndermişler deyip herhangi bir hak talep edemezsin çünkü senin vatan ile arandaki satış sözleşmesi sadece seni bağlar, diğer kişileri örnek gösterme gibi bir durum söz konusu değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,061
Üyeler
192,864
Son üye
evrebyrli35
Geri