❌İndirim Bitti! Prada Kadın güneş gözlüğü 1400 TL

bir gözlükçü olarak 9000-10000 altına prada almanız imkansız hiç bulaşmayın derim...
Vermiceklerini biliyoruz da. yok kargoda hasar almış memnuniyetden iade aldık vs falan laflar komik. Fiyat hatası de geç. Zaten hatalısın iyice batırıyorsun :D

Prada Ray-Ban gibi Markalar Türkiye Luxottica ürünleri yani üreticiler satıyor. sahte olduğuna hiç bakmadan eminim Eşimin mağazası var ve yıllık toptan olarak hatrı sayılır miktarda alım yapıyoruz. Toptan alış fiyatı dahi bu bahsettiğiniz rakamların 4-5 katından fazlaya geliyor. Ray-Ban kısmı ile örnek vereyim; Luxottica'nın Ray-Ban Store'ları var. bu rakalamların 6-7 katı fiyatına parakende fiyatı. Boşa inanmayın RayBan, Prada, Vouge Takıyorum diye Policarbon camlı petrolü gözünüze takmayın.

Prada Ray-Ban gibi Markalar Türkiye Luxottica ürünleri yani üreticiler satıyor. sahte olduğuna hiç bakmadan eminim Eşimin mağazası var ve yıllık toptan olarak hatrı sayılır miktarda alım yapıyoruz. Toptan alış fiyatı dahi bu bahsettiğiniz rakamların 4-5 katından fazlaya geliyor. Ray-Ban kısmı ile örnek vereyim; Luxottica'nın Ray-Ban Store'ları var. bu rakalamların 6-7 katı fiyatına parakende fiyatı. Boşa inanmayın RayBan, Prada, Vouge Takıyorum diye Policarbon camlı petrolü gözünüze takmayın.
Yav hocam ne bilgisiz konuşmuşsun. Satıcı Trendyol. Fiyat hatasından bu fiyata indi ki şuan 11 bin tlden satış yapılıyor.

trendyol sahte replika satıyo la geçen yıl puma ayakkabı almıştım piyasanın 600 700tl aşağısına ayakkabı geldiğinde orijinal ile kıyasladım bariz belliydi replika olduğu ve rahat değildi giyince de anlaşılıyordu ayrıca ayağımda koku da yapınca tam anladım oysaki bendeki beyaz puma ayakkabının (orijinal gerçek puma mağazasından elden aldım) trendyoldan siyahını almıştım da başıma bunlar geldi iade ettim

bilgisiz olan kısmını anlamadım? Gerçek dağıtıcısının adını verdim, ayrıca trendyol'da replika satabilir bunda da sıkıntı yok. Konu zaten o paralara olmayacağı eğer birisi o paraya satıyorsa zararına o paraya satmaz o paranın 3 katına ben parakendeci olarak toptan satın alırım zaten:))

Geri