5G Pil Kullanımı Cok Mu?

profestur

80+
Reaksiyon skoru
23
Yeni telefona geçtim 5g kullanıyorum sürekli bu kullanım pile etki eder mi? 5g daha mı fazla şarj yer

evet hocam 16e kullanıyorum normalde 1.5 gün yetiyordu fakat artık 1 günde kalıyor daha fazla pil kullanmaktadır

Yurt dışında bu durumun optimize çalıştığını düşünüyorum fakat Türkiye için bu pek geçerli değil gibi gözüküyor. Sürekli 5G'den kopup 4.5G'ye geçip duruyor ve bu da sürekli telefonu meşgul ediyor. Benim tavsiyem LTE/4G kullanmaya devam etmek. Zaten 5G'nin gündelik hayata hiçbir katkısı yok. Hatta çoğu insan hattını 5G'de kullanırken kesintiler yaşamaya devam ediyor.

normalde pesde 100-5 472dk süre alıyordum 390lara düştü

Pil kullanımını ölçmedim ancak internet 5G'de daha az çektiği için 4.5G'ye geçtim ben. Tavsiye ederim. :peepo2:

Yurt dışında bu durumun optimize çalıştığını düşünüyorum fakat Türkiye için bu pek geçerli değil gibi gözüküyor. Sürekli 5G'den kopup 4.5G'ye geçip duruyor ve bu da sürekli telefonu meşgul ediyor. Benim tavsiyem LTE/4G kullanmaya devam etmek. Zaten 5G'nin gündelik hayata hiçbir katkısı yok. Hatta çoğu insan hattını 5G'de kullanırken kesintiler yaşamaya devam ediyor.
Yok orada da aynı belli bölgeler hariç. 4G ye geri düşmesi de genelde pil ömrü uzasın diye telefonların kasıtlı yaptığı bir şey telefon boş yere 5G ye bağlı kalıp pili sömürmemek için sadece sen internet kullanırken 5G ye geçiyor.

Yeni telefona geçtim 5g kullanıyorum sürekli bu kullanım pile etki eder mi? 5g daha mı fazla şarj yer
5g Cok daha fazla şarj yiyor ve ısınmasına sebep oluyor cihazın hocam, ayrıca bende genel olarak Vodafone kullanıyorum 4.5g çok daha iyi çekiyor 5g göz boyamadan başka hiçbir şey değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,061
Üyeler
192,864
Son üye
evrebyrli35
Geri