Bilgisayarımı nasıl yedekleyebilirim?

Reaksiyon skoru
10
windows 11 kullanıyorum masaüstünde belgelerim var notlar vs opera üzerinde yer isaretleri görev cubugundaki uygulamalar falan önemli olanlar kısaca her şey önemli olur da bilgisayara bir şey olursa tekrar masaüstü düzenine kadar her şeyi tekrar nasıl aynı düzende kurtarabilirim ve ve yedekleyebilirim

windows 11 kullanıyorum masaüstünde belgelerim var notlar vs opera üzerinde yer isaretleri görev cubugundaki uygulamalar falan önemli olanlar kısaca her şey önemli olur da bilgisayara bir şey olursa tekrar masaüstü düzenine kadar her şeyi tekrar nasıl aynı düzende kurtarabilirim ve ve yedekleyebilirim
Gdrive
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Veya başka bir bulut programları.

iso imajını alıp o isoyu yedekle

Notlar için Google Keep öneririm. Ekran görüntülerini de not olarak saklayabiliyor. Masaüstü daha temiz kalmış olur. Evrak ve belgeleri direkt harici disk/usb bellekte tutabilirsin.
Her şeyi eksiksiz yedeklemek içinse işletim sistemini iso olarak yedeklemek çözümdür.

t
Notlar için Google Keep öneririm. Ekran görüntülerini de not olarak saklayabiliyor. Masaüstü daha temiz kalmış olur. Evrak ve belgeleri direkt harici disk/usb bellekte tutabilirsin.
Her şeyi eksiksiz yedeklemek içinse işletim sistemini iso olarak yedeklemek çözümdür.
tesekkurler araştırıcam

iso mod: dism++ ile install.wim yedekler, iso ya atar yedekten 0 kurulum yaparsın
diger turlu acronis, aomei backup, ghost vs ile
dism ++ kullanmıslıgım var..

bugün halletcem
dism ile yaparsan defender kapat işin garanti olsun.
kullanım link:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,230
Üyeler
192,963
Son üye
Scar2k
Geri