❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

XPG 48GB (2x 24GB) Ddr5 Cudımm 8400MHZ CL40 Rgb Dual Kıt Pc Ram Lancer Sılver AX5CU8400C4024G-DCLACRSG için aranığ da muadil ürün önerilen oldu mu? benim hepsiburadada sipariş alındı kısmında kaldı
benim hepsi siparişi de aynı durumda aynı ürün bir arkadaş o ürünü vatandna almıştı aramış tedarik sürecinde 3 güne yollanır demişler beklicez yani aynısı yollanır

royal alanlara imrendim ya birinden 20k fiyata aldım dün 16x2sini çok hoş duruyor hayırlı olsun

Beyler vatan 23 nisan da açık mı biliyomusunuz kargolarlar mı yarın
muadil ürün satın aldım telefonla, yardımcı olan king beyefendi yarın kargoya verilir dedi.

Royal diyince hemen kabul ettim zaten. hep royal serisi ram almak istemiştim kısmet böyle denk geldi.
ben de 64 gb xpg lancer 6000 mhz almıştım , iptal edildi,öğlen 4 gibi muadil ürün için arandı ve 64 gb royal söylendi , biraz önce arandım tekrar, royal yerine goodram 64 gb 6400 cl 32 için sipariş açıldı. silver stokları kalmadığı için goodram için sipariş oluşturdular , bu senaryo yaşanırsa haber verir misiniz ? bende böyle oldu

2 x24 8400mhz yi taktım pc ye ama dram ışığını yakıyor bios mu sıfırlasam bilemesim
7800x3d x870 elite ice anakart var

Vatan ramleri iade alıyomu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tekli diye 2 tane dual almışım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,927
Üyeler
192,831
Son üye