Vatandan bilgisayar toplicam 50 60k arasi yardim

Evet mağazasından gidip elden toplicam internetten almaya ailemi ikna edemiyorum guvenmiyolar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Internetten alamicam elden alicam gidip
Elden alma ağır kazık yersin. Vatanın resmi internet sitesi yani neyine güvenmiyorlar?

Bir ihtimal 23 nisana özel güzel sistem çıkabilir illa mağaza diyorlarsa yarın forumdan ve vatanın sitesinden takip edin iyi sistem gelirse seriden mağazaya gidip alın.

Bilgisayarsızlıktan ölmediyseniz hazır sistem bekleyin vatan bazen güzel sistemler çıkarıyor gider onu alırsınız tek tek toplayacak olursanız ağır kazık yersiniz satarken çok zarar edersiniz.

Bilgisayarsızlıktan ölmediyseniz hazır sistem bekleyin vatan bazen güzel sistemler çıkarıyor gider onu alırsınız tek tek toplayacak olursanız ağır kazık yersiniz satarken çok zarar edersiniz.
Anladim tesekkur ederim hocam zatn mayıs gibi almayı dusunuyorum

Elden alma ağır kazık yersin. Vatanın resmi internet sitesi yani neyine güvenmiyorlar?

Bir ihtimal 23 nisana özel güzel sistem çıkabilir illa mağaza diyorlarsa yarın forumdan ve vatanın sitesinden takip edin iyi sistem gelirse seriden mağazaya gidip alın.
Anladım hocam sagolun en iyisi ikna etmem lazım

İkna edebiliyorsanız 23 Nisan sistemlerinden 50K 5060Ti olan ya da 60K 5070 olandan birini gidip alın mağaza satışları var iki sistemin de.

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7600-rtx-5060-ti-16gb-a620am-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html Babanı al vatana götür ordaki kasiyer/görevli kimse bu sistemi online olarak sipariş etsin. Hem babanın içi rahat eder hem de kazık yememiş olursun. Ordaki görevli versin yani siparişi. Sonra evinize kargolayacağız desinler.

Geri