hocam tam anlayamadım bazı yerlerde örneğin 5060ti 7500f ikilisini 2k da kullanmanız lazım yoksa donmalar vs. yaşanır gibi şeyler diyor farklı yerlerde ise gözle görülebilir bir fark olmaz diyor kesin bilgiye nasıl ulaşabilirim?
2 farklı sorum var aslında.hocam sizin sordugunuz soru şu mudur; ben 5060ti sistem alacagım ama monitorum 1080p bu sorun olur mu ?
Sorun olmaz.2 farklı sorum var aslında.
1.si 55-60k ya bir sistem önerisine ihtiyacım var.
2.si genellikle bu bütçeyle 5060 ti denk geldiği için benimde monitörüm 1080p olduğu için sorun olur mu?
https://enucuzsistem.com/hazir-sist...+Ti&ramTypes=DDR5&gpuVram=16GB&sort=lowToHigh sistemlere buradan bakabilirsin b serisi anakart olmasına dikkat et bileşenler ayrı ayrı belirtiliyor ssd gen4 olsun en azından ramin de clsine bakarsın bütün sitelerdeki hazır sistemleri burada bulabilirsin2 farklı sorum var aslında.
1.si 55-60k ya bir sistem önerisine ihtiyacım var.
2.si genellikle bu bütçeyle 5060 ti denk geldiği için benimde monitörüm 1080p olduğu için sorun olur mu?
Arkadaşlar max 60k'ya alabileceğim pc önerilerinize ihtiyacım var.
Monitörüm 1080p ve henüz yeni olduğu için 2k ya geçemeyeceğim 5060ti li bir pc'de darboğaz yaşatır mı bu durum veya bir eksisi olur mu?
çok fazla seçenek var gibi duruyor bir önerin var mı bunlardanhttps://enucuzsistem.com/hazir-sist...+Ti&ramTypes=DDR5&gpuVram=16GB&sort=lowToHigh sistemlere buradan bakabilirsin b serisi anakart olmasına dikkat et bileşenler ayrı ayrı belirtiliyor ssd gen4 olsun en azından ramin de clsine bakarsın bütün sitelerdeki hazır sistemleri burada bulabilirsin
https://enucuzsistem.com/hazir-sistem/0f91194d-937f-ea9e-4ec8-f0aca3a41304/white-7a-rtx5060ti o bütcelerde en mantıklı bu gibi geldi bana anakart b840 , b650 daha iyidir ama diğerleri biostar o yüzden msi olması daha iyi bence özelleştirmede kingston nv3 fark vermeden seçebilirsin, anakarta 1k fark vererek 850 seçebilirsinçok fazla seçenek var gibi duruyor bir önerin var mı bunlardan
https://www.vatanbilgisayar.com/23-nisana-ozel-oem-paketleri-kesfedin?stk=true yeni konu acmıslar iki sistem var işine yarayabilirçok fazla seçenek var gibi duruyor bir önerin var mı bunlardan